Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν τύχη και αφθονία έως τις 29 Σεπτεμβρίου – «Είστε έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η εβδομάδα από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου, φέρνει δραματικές ανατροπές. Τρία ζώδια ωστόσο, θα έχουν καλή τύχη και αφθονία.

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα βοηθήσει να αποδεσμευτείτε από συναισθηματικές προσκολλήσεις σε ένα πρόσωπο ή σε σχέδια που μπορεί να έχουν πάει στραβά. Απελευθερώνοντας ό,τι σας έχει βαρύνει ή δεν έχει λειτουργήσει, θα δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για να εκδηλωθεί στη ζωή σας κάτι που θεωρούσατε ακατόρθωτο ή εκπληκτικό.

Καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στον Ζυγό, ο χώρος είναι ακριβώς αυτό που θα σας επιτρέψει να αδράξετε νέες ευκαιρίες. Σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι το κλειδί για την τύχη και την αφθονία δεν αφορά μόνο τη δουλειά σας και τις ευεργετικές συνδέσεις που κάνετε με τους άλλους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο Άρης στους Διδύμους ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες, θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση, γνωρίζοντας ότι είστε έτοιμοι για αυτό το νέο κεφάλαιο. Επειδή έχετε εμπιστοσύνη εξαιτίας του τρόπου συνεργασίας σας με το σύμπαν μπορείτε να υλοποιήσετε όλα όσα επιθυμείτε – ακόμη και αν κάποτε αυτό σας φαινόταν αδύνατο.

Τα 3 ζώδια που ευνοούνται με τύχη και αφθονία έως τις 29 Σεπτεμβρίου

  • Σκορπιός
  • Υδροχόος
  • Καρκίνος

Σκορπιός

Σκορπιοί, για να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται,  πρέπει πρώτα ν’ αφήσετε πίσω τις προσδοκίες που είχατε ως τώρα. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι ή αποπροσανατολισμένοι, ειδικά όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα είχατε σχεδιάσει. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματα αυτά να επισκιάσουν τα σχέδια που έχει το σύμπαν για εσάς.

Μπορείτε να θρηνήσετε αυτά τα σχέδια, αρκεί να καταφέρετε ν’ απελευθερωθείτε και να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε το νέο. Προετοιμαστείτε για την τελευταία Σελήνη στον Καρκίνο. Δημιουργήστε χώρο, αφθονία και επιτυχία στη ζωή σας.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να γράψετε τις σκέψεις ή τις επιθυμίες σας και να δώσετε θάρρος στον εαυτό σας. Αφήστε στην άκρη την αυτό-αμφισβήτηση και την απαισιοδοξία. Είναι καιρός να αναπλαισιώσετε τις αντιλήψεις σας, να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και να σπείρετε τον σπόρο της ελπίδας για το καινούργιο.

Μην φοβάστε να εκφράσετε ανοιχτά στο σύμπαν τα όνειρα ή τις επιθυμίες σας ώστε να σας οδηγήσει στο πεπρωμένο σας. Εμπιστευτείτε το σύμπαν, και αυτό θα βοηθήσει το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα.

Υδροχόος

Υδροχόοι, πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και στην δυνατότητα να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αδράξτε άφοβα κάθε νέα ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, με τη σιγουριά ότι σας αξίζει το καλύτερο από όλα.

Το παρελθόν δεν ορίζει, ούτε οριοθετεί όσα μπορείτε να καταφέρετε. Σας αξίζει να πιστεύετε στην καλύτερη δυνατή έκβαση. Αξίζετε να έχετε αβίαστα αυτό που επιθυμείτε. Όλα ξεκινούν από την πίστη. Μόλις ο Ερμής εισέλθει στο Ζυγό την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες.

Οι νέες ευκαιρίες αφορούν την καριέρα σας, την αφθονία, την εκπαίδευση και την πνευματικότητα. Η ενέργεια του Ζυγού συχνά αντιπροσωπεύει το εσωτερικό σας ταξίδι, είτε αυτό αφορά την εργασία ή κάποιο άλλο όνειρο, την αλλαγή της ρουτίνας σας και την ευκαιρία να ζήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Ο Ερμής στον Ζυγό, απαιτεί ομαδική εργασία, δικτύωση και συνεργασία. Μπορεί μέχρι τώρα να νιώθατε ασφάλεια μόνος σας, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να γίνεται και στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Συνεργαστείτε με άλλους, ζητήστε βοήθεια, μην υποτιμάτε τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων.

Καρκίνος

Καρκίνοι, αρχίζετε να δίνετε μορφή στα όνειρά σας. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια ή κοσμικές δοκιμασίες, που αποσκοπούν να εξακριβώσουν αν είστε έτοιμοι για αυτό το νέο κεφάλαιο, πρέπει να επιμείνετε.

Μην αναβάλλετε τη δράση για άλλη μέρα ή και μην αγνοείτε τη διαίσθησή σας. Αντ’ αυτού, είναι καιρός να εξοικειωθείτε με ένα νέο κομμάτι του εαυτού σας: Το τολμηρό, θαρραλέο, και αποφασισμένο να ζήσει τη ζωή που προορίζεται για εσάς.

Ίσως είναι καλύτερα να μην αποκαλύπτετε πολλά για τις επόμενες κινήσεις σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μυστικοπάθεια. Απλώς ότι χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με την αποκάλυψη πληροφοριών. Δεν θέλετε οι απόψεις των άλλων να επηρεάσουν τη διαίσθησή σας.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους θα ευθυγραμμιστεί με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες, επιφέροντας ισορροπία μεταξύ προσεκτικού σχεδιασμού και εμπνευσμένης δράσης.

Με τον Κρόνο ανάδρομο, μπορείτε τώρα να έχετε πιο διαυγή προοπτική για τις προηγούμενες αποφάσεις σας και, λόγω αυτού, να έχετε καλύτερη αίσθηση κατεύθυνσης. Ο Άρης στους Διδύμους θα είναι η κυριότερη δύναμη, σε επίπεδο ψυχικό, ώστε να ακούτε τον εαυτό σας και να μην φοβάστε να αναλάβετε ρίσκα.

Προσπαθήστε αυτό το χρονικό διάστημα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, και να μην αμφισβητείτε την προσπάθεια που έχετε επενδύσει μέχρι σήμερα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε να εργάζεστε προς τον στόχο σας.  Η ζωή που θέλετε, δεν θα έρθει σε μια νύχτα, αλλά μέσα από  την κάθε στιγμή που επιλέγετε να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

Η νέα ενέργεια που νιώθετε, σας βοηθά να αφήσετε την ασφάλεια και την άνεση της ζωής που είχατε στο μυαλό σας ότι θα ζήσετε, ώστε επιτέλους να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά προορίζεται για εσάς.

Πηγή: enikos