Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που όλοι ζηλεύουν αυτή την εβδομάδα – «Τύχη και επιτυχίες έως τις 15 Σεπτεμβρίου» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που όλοι ζηλεύουν αυτή την εβδομάδα – «Τύχη και επιτυχίες έως τις 15 Σεπτεμβρίου»

Τα 3 ζώδια που όλοι ζηλεύουν αυτή την εβδομάδα – «Τύχη και επιτυχίες έως τις 15 Σεπτεμβρίου»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τον τελευταίο καιρό, η ανάδρομη περίοδος και η περίοδος των εκλείψεων μπορεί να δημιούργησαν μια αίσθηση χάους. Αν και η δύσκολη περίοδος δεν έχει τελειώσει, από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, τρία ζώδια παίρνουν μια γεύση από την επερχόμενη αφθονία και τη θετική μεταμόρφωση.

Τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής μπαίνει ξανά στην Παρθένο, έχοντας ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα παραμείνει σε ορθή πορεία. Αυτό σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν ξανά ευκαιρίες που προέκυψαν από τις 25 Ιουλίου έως τις 14 Αυγούστου, μόνο που, αυτή τη φορά θα έχετε περισσότερη γνώση και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Έχετε πάρει τα μαθήματα που έπρεπε και τώρα είναι καιρός για δράση. Μπορεί η αναμονή να ήταν εξουθενωτική, όμως τώρα καταλαβαίνετε ότι όλα έπρεπε να γίνουν ακριβώς έτσι.

Η αποδοχή και η ελπίδα ακτινοβολούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή και την ανάγκη να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας.

Έχετε την αίσθηση ότι το σύμπαν σας ευνοεί, ειδικά με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, θυμίζοντάς σας ότι, καμιά φορά, το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγη υπομονή.

9 – 15 Σεπτεμβρίου: 3 ζώδια προσελκύουν επιτυχία και τύχη

  • Κριός
  • Αιγόκερως
  • Ζυγός

Κριός

Την Τετάρτη, το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου αφθονίας. Ενδέχεται όμως, η ευκαιρία που παρουσιάζεται να σας βγάλει από την άνεσή σας ή από τη στασιμότητα.

Προσπαθούσατε ν’ απελευθερωθείτε από κάποια θέματα το παρελθόντος, τα οποία σας είχαν κατακλύσει. Πρέπει όμως να είστε σε θέση να συνειδητοποιείτε πότε είναι ώρα να ατενίσετε το μέλλον, να κάνετε νέα σχέδια, να αρχίσετε να πιστεύετε ξανά στα όνειρά σας.

Αφήστε αυτό το νέο κύμα αισιοδοξίας να σας κατακλύσει, αγαπητοί Κριοί. Το ταξίδι σας ήταν δύσκολο μέχρι το σημείο που είστε σήμερα και τώρα είναι καιρός να χαρείτε επειδή τα έχετε καταφέρει με επιτυχία.

Επίσης, είναι αναγκαίο να ξέρετε πότε πρέπει να εγκαταλείψετε παλιά μοτίβα συμπεριφοράς και να επωφεληθείτε από την αφθονία και να νέα ξεκινήματα που σας περιμένουν.

Είναι φυσιολογικό να είστε πιο επιφυλακτικοί, μετά από όσα έχετε περάσει, όμως έχετε μέσα σας έναν πολεμιστή και πρέπει να καταλάβετε πως είστε ικανοί να πετύχετε όσα ονειρεύεστε στη ζωή σας.

Είναι μια καταπληκτική στιγμή ν’ ανακαλύψετε νέες πιθανότητες, ταξίδια ή ακόμη και μια πνευματική ανάπαυλα. Ό,τι και αν κάνετε θα ευνοηθεί απ’ την τύχη και θα σας ωθήσει μπροστά.

Αιγόκερως

Στις 25 Ιουλίου, ο Ερμής μπήκε στον Παρθένο, πριν από την ανάδρομη στάση του στις 4 Αυγούστου.

Μεταξύ 25 Ιουλίου και 14 Αυγούστου, ο Ερμής πέρασε από τον Παρθένο, ενεργοποιώντας νέες ευκαιρίες στη ζωή και κάνοντάς σας να καταλάβετε που πρέπει να εστιάσετε και να ζητήσετε την εύνοια της τύχης.

Τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής μπαίνει ξανά στον Παρθένο και εσείς έχετε να περιμένετε μια μεγάλη ευκαιρία.

Κάποια πλάνα σας χρειάζονταν λίγο χρόνο μέχρι να καρποφορήσουν. Μπορεί να προσπαθούσατε να τα βάλετε σε μια τάξη αλλά, ό,τι και αν σκεφτόσασταν την περίοδο του ανάδρομου Ερμή τον Αύγουστο, τώρα είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» στο σύμπαν και να δεχτείτε όλα όσα επιθυμούσατε.

Ετοιμαστείτε για νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν αναπάντεχα στη ζωή σας. Αιγόκεροι, διανύατε μια υπέροχη φάση στη ζωή σας, με πρόοδο όχι μόνο στην καριέρα αλλά και ευτυχία στο σπίτι.

Όπως τόσες σας φιλοδοξίες έχουν γίνει πραγματικότητα, το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Ενώ έχετε μια φυσική ικανότητα να πετυχαίνετε τους στόχους σας, υπάρχουν φορές που το σύμπαν έχει πιο μεγάλα σχέδια για εσάς. Έχετε ελπίδες μια νέα ευκαιρία που κάποια στιγμή σας έμοιαζε πολύ μακρινή.

Ενώ πρέπει να είστε υπομονετικοί, δεν θα αργήσει η ώρα που θα καρποφορήσει το όνειρό σας.

Ζυγός

Ζυγοί, θα μάθετε να βλέπετε τη ζωή με ένα διαφορετικό τρόπο.

Μην αφήσετε κάποια ζητήματα να σας αποθαρρύνουν από το να επιδιώξετε νέες ευκαιρίες. Είστε στο κατώφλι της μεταμόρφωσης της ζωής σας, όμως φοβάστε ότι θα χάσετε πράγματα με τα οποία νιώθετε άνετα, ανάμεσα στα οποία και μια σχέση.

Αν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στα όνειρά σας και την άνεσή σας, το δίλημμα δεν είναι πραγματικό.

Αφήστε την ενέργεια αυτή να σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση και ν’ αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Αντί να αγχώνεστε με το τι θα πουν οι άλλοι ή το κόστος, αρχίστε να ενθουσιάζεστε με ένα έργο που θα εμπλουτίσει τη ζωή σας με νέο νόημα. Έχετε πολλά να κερδίσετε αν δώσετε στον εαυτό σας μια ευκαιρία.

Πρόσφατα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του πλούτου, μετακινήθηκε στον Ζυγό, βοηθώντας σας να ακούσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να ακτινοβολείτε από θετική ενέργεια και να πιστεύετε περισσότερο στα όνειρά σας.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευθυγραμμίζεται με τον Δία στους Διδύμους και δημιουργείται μια μαγική στιγμή όπου θα αρχίσετε να πετυχαίνετε τα όνειρά σας.

Η ευκαιρία αυτή συνδυάζει ταξίδι και εργασία.

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement