Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα, Παρασκευή και 13 - Gkourou.com Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα, Παρασκευή και 13

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα, Παρασκευή και 13


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το ωροσκόπιο της 13ης Σεπτεμβρίου προβλέπει νέες ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις για τρία ζώδια. Η μετάβαση του τριγώνου του Ήλιου στη Σελήνη, δείχνει για πρώτη φορά πολλές θετικές και βοηθητικές καταστάσεις.

Μπορεί, οι νέες ευκαιρίες να μην είναι άμεσα βολικές ή ενδεχομένως και επιθυμητές, μέχρι να αξιοποιηθούν. Η Παρασκευή προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι για πρώτη φορά για να δούμε αν  μας ταιριάζει. Το τρίγωνο του Ήλιου στη Σελήνη, εστιάζει στη θετική ενέργεια και τις ευτυχείς ολοκληρώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα οι ευκαιρίες να οδηγήσουν σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, τρία ζώδια νιώθουν ότι παίρνουν ένα ρίσκο ή ότι αντιμετωπίζουν μια πρόκληση. Ένα κομμάτι του εαυτού τους, πρέπει να είναι ανοιχτό και δεκτικό για να προσελκύσει το νέο που έρχεται την Παρασκευή.

Τρία ζώδια που συναντούν νέες ευκαιρίες:

  • Καρκίνος,
  • Λέων,
  • Τοξότης

Καρκίνος

Καρκίνοι,  μπορεί η εβδομάδα να φτάνει στο τέλος της, όμως νιώθετε ότι έχετε πολλή ενέργεια και μπορείτε να πετύχετε κάποιον στόχο που έχετε στο μυαλό σας.

Η μετάβαση του τριγώνου του Ήλιου στη Σελήνη επηρεάζει τη ζωή σας και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείτε τις ευκαιρίες, δηλαδή με αυτοπεποίθηση και χάρη.

Καρκίνοι, είστε καλοί στη δουλειά σας και, πάντα θέλετε να φτάνετε στην κορυφή. Αυτή την ευκαιρία σας προσφέρει το τρίγωνο του Ήλιου στη Σελήνη.

Μπορεί να νιώθετε μια νευρικότητα καθώς πλησιάζετε στην εκπλήρωση των στόχων σας.

Το ξέρετε ότι θα τα καταφέρετε και η κατάλληλη στιγμή, εμφανίζεται την Παρασκευή.

Βρίσκετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε, και το σύμπαν συνωμοτεί αμέσως ώστε να σας ωθήσει προς την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Εμφανίζονται νέες ευκαιρίες και το γεγονός ότι έχετε ένα εύρος πληροφοριών, σας κάνει να νιώθετε ενθουσιασμό και αδημονία για κάτι συναρπαστικό που έρχεται στη ζωή σας.

Λέων

Λέοντες, εδώ και καιρό έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό σας και σήμερα νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη μέρα να το βάλετε σ’ εφαρμογή. Έχετε αυτοπεποίθηση και νιώθετε ότι μπορείτε ν’ αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα.

Το τρίγωνο του Ήλιου στη Σελήνη σας κάνει να βλέπετε αισιόδοξα τα πράγματα πρέπει όμως να είστε πιο συγκεκριμένοι και να «ζυγίζετε» τις καταστάσεις.

Πιέζετε λίγο τον εαυτό σας αλλά βρίσκετε την άκρη και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάτι, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όπως πάντα, αξιοποιείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, δείχνοντας στο σύμπαν ότι τα ρίσκα,  δεν σας φοβίζουν.

Η Παρασκευή είναι μια δυνατή μέρα για τους Λέοντες και όπως θ’ ανακαλύψετε στη συνέχεια, αυτή δεν είναι παρά μόνο η αρχή.

Τοξότης

Τοξότες, την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, αξιοποιείτε την μετάβαση του τριγώνου του Ήλιου στη Σελήνη για να εκμεταλλευτείτε σημαντικές ευκαιρίες. Αυτό που θέλετε είναι θετική ενέργεια, την ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό.

Όπως όλοι, αντιμετωπίζετε στιγμές αμφισβήτησης του εαυτού σας, αλλά είστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί.

Ως Τοξότες, επιδιώκετε τον στόχο που θέλετε, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που ορθώνονται στον δρόμο σας.

Στο τρίγωνο του ήλιου στη Σελήνη, διανοίγεται ένα φωτεινό μονοπάτι.

Αξιοποιείτε νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και ικανοποίηση και δεν εγκαταλείπετε τα όνειρά σας.

Ενώ αντιμετωπίζετε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, επιμένετε, εξακολουθείτε να προσπαθείτε και γνωρίζετε ότι είστε απτόητοι.

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement