Διαφήμιση - Advertisement
Αφθονία για 2 ζώδια σήμερα – «Ήρθε η ώρα να..» - Gkourou.com Αφθονία για 2 ζώδια σήμερα – «Ήρθε η ώρα να..»

Αφθονία για 2 ζώδια σήμερα – «Ήρθε η ώρα να..»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 19η Σεπτεμβρίου 2024, είναι γεμάτη με έντονη πλανητική ενέργεια που οδηγεί σε απίστευτη αφθονία δύο ζώδια. Νωρίς την ημέρα, ξεκινάμε με τον Ήλιο στην Παρθένο, σχηματίζοντας ένα αρμονικό τρίγωνο στον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απροσδόκητες αλλά ευπρόσδεκτες ευκαιρίες για αλλαγή και καινοτομία για δύο τυχερές ζώδια!

Η ενέργεια είναι γειωμένη και πρακτική, χάρη στη διπλή γήινη ενέργεια  Παρθένου και του Ταύρου.

Οποιεσδήποτε αλλαγές εφαρμόζετε σήμερα, θα έχουν μακροπρόθεσμη δύναμη και  θα προσελκύσουν κάτι καλό.

Είτε βελτιώνετε τις καθημερινές σας συνήθειες, είτε αναθεωρείτε τα οικονομικά σας, είτε απλά βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας, αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να λάβετε τολμηρές αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Αργότερα, η Σελήνη στον Κριό ενισχύει την ενέργεια  του Δία στους Διδύμους, ενισχύοντας τη στάση μας και την αισιόδοξη προοπτική μας προς το μέλλον.

Με την επιρροή του Δία, υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση  ελευθερίας στον αέρα. Αυτός είναι  αφορμή για μελλοντική εξέλιξη, ειδικά σε τομείς της γνώσης και της προσωπικής ανάπτυξης.

Με το ακατανίκητο, πρωτοποριακό πνεύμα του Κριού, δεν θα διστάσετε να αδράξετε αυτές τις ευκαιρίες.

Μπορεί να παρουσιάσετε μια τολμηρή ιδέα, να ξεκινήσετε να μαθαίνετε κάτι, ή απλά ν’ αξιοποιήσετε μια νέα ευκαιρία. Αυτή η σεληνιακή ευθυγράμμιση θα σας βοηθήσει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να δύναμη, καθώς μπαίνετε σε άγνωστη περιοχή. Ας δούμε τα δύο ζώδια που αξιοποιούν στο έπακρο τις σημερινές ευκαιρίες.

Τα δύο τυχερά ζώδια της ημέρας

  • Παρθένος
  • Ταύρος

Λέων

Με τον Ήλιο να λάμπει έντονα στο  ζώδιό σας, έχει φτάσει η ώρα να αναβαθμίσετε τα οικονομικά σας και ν’ αναλάβετε τα ηνία.

Σήμερα είναι μια μέρα προσαρμογής. Τελειοποιήσετε το πρόγραμμα εργασίας σας και  αναδιοργανώσετε τις οικονομικές  σας κινήσεις για μια ακόμη πιο γόνιμη χρονιά.

Ακόμη καλύτερα,  η σύνδεση της Σελήνης με τον Δία φέρνει μια ώθηση εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας προς τα μακροπρόθεσμα ταξιδιωτικά σας σχέδια και, τη φιλομάθειά σας, τους υψηλότερους εκπαιδευτικούς στόχους σας. Η πτυχή αυτή διευκολύνει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την επίτευξη στόχων για το άμεσο μέλλον.

Η κοσμική ενέργεια επιταχύνει τους μελλοντικούς σας στόχους – και ευνοεί τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οπότε ετοιμαστείτε να αδράξετε τη μέρα, αφήστε τις φιλοδοξίες σας να σας καθοδηγήσουν.

Ταύρος

Ταύροι, το φθινόπωρο είναι η εποχή σας. Συν το ότι είναι εποχή του Παρθένου,  άρα ευκαιρία για μεταμόρφωση, προσωπική εξέλιξη, διασφάλιση των πόρων σας.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναθεωρήσετε τα οικονομικά σας σχέδια, τις παλιές συνήθειες  που δεν εξυπηρετούν το συμφέρον σας, και να αρχίσετε να χτίζετε πιο σταθερά θεμέλια για το μέλλον.

Αυτήν τη στιγμή, πιθανότατα λαχταράτε βαθύτερους δεσμούς, αποκαλύπτοντας κρυμμένες αλήθειες για τις σχέσεις σας, και θέλετε να  εντρυφήσετε σε αυτό που πραγματικά σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς και γειωμένοι.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός εξακολουθεί να κινεί τα νήματα!

Ταύροι, αυτή την περίοδο ακτινοβολείτε όσο ποτέ. Αποδέχεστε την αληθινή σας φύση κυριολεκτικά σαν ταύρος!

Ταύροι, η μοναδικότητά σας ακτινοβολεί και έχετε τόση έμπνευση, που είστε πρόθυμος ακόμη και ν’ αναλάβετε κάθε ρίσκο.

Είτε αυτό είναι μια τολμηρή νέα εμφάνιση, μια ανανέωση στο στιλ, ή απλά την ανατροπή των προσδοκιών των άλλων,  σήμερα είναι η στιγμή σας για να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας.


Διαφήμιση - Advertisement