Διαφήμιση - Advertisement
Φρικιστική η κατάθεση του 17χρονου που ξεκλήρισε την οικογένειά του - Gkourou.com Φρικιστική η κατάθεση του 17χρονου που ξεκλήρισε την οικογένειά του

Φρικιστική η κατάθεση του 17χρονου που ξεκλήρισε την οικογένειά του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα συνεσταλμένο παιδί 17 ετών μεταμορφώθηκε σε έναν στυγνό δολοφόνο. Ωμός, ψυχρός στην περιγραφή του, σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση. Αναζητούσαν το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που συντάραξε το Μιλάνο. Γιατί ένα παιδί 17 ετών ξεκλήρισε με μαχαίρι την οικογένειά του: "Νόμιζα πως θα μπορούσα να ζήσω ελεύθερος χωρίς αυτούς" κατέθεσε και το αίμα όλων "πάγωσε".

Η ιταλική Corriere Della Sera, έφερε μέρος της κατάθεσής του στους "καραμπινιέρι", η οποία πραγματικά σοκάρει: "Νόμιζα ότι μία μαχαιριά θα ήταν αρκετή", είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: "Αλλά δεν ήταν έτσι... Γι΄ αυτό τους μαχαίρωσα αρκετές φορές. Έβλεπα πως υπέφεραν και δεν το ήθελα αυτό".

Λίγες ώρες νωρίτερα η οικογένεια γιόρταζε τα γενέθλια του πατέρα του, Φάμπιο, παρουσία παππούδων, γιαγιάδων, θείων και πολλών άλλων συγγενών. Ο 17χρονος τους φάνηκε κανονικός, τουλάχιστον για τα δεδομένα του, καθώς όλοι τον περιέγραφαν ένα πολύ συνεσταλμένο και αποτραβηγμένο παιδί.

Εκείνο το βράδυ, όταν σιγουρεύτηκε πως οι δικοί του κοιμόντουσαν, κατέβηκε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι. Πρώτος του στόχος, ο μικρός του αδελφός, μόλις 12 ετών: "Τον χτύπησα πρώτο επειδή ήταν πιο κοντά, δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος", κατέθεσε.

Στη συνέχεια, είπε πως αντιλαμβανόταν τον εαυτό του ως "ξένο σώμα" σε σχέση με τους δικούς του, και πως "νόμιζα ότι σκοτώνοντάς τους θα μπορούσα να ζήσω ελεύθερα, αποσπώντας τον εαυτό μου από την οικογένειά μου θα μπορούσα να ζήσω μόνος".

Το χρονικό της φρίκης στο Μιλάνο

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε αργά τη νύχτα του Σαββάτου (31/8) στο Παντέρνο Ντουνιάνο, στα βόρεια του Μιλάνου. Ο 17χρονος κάλεσε αρχικά την Αστυνομία, λέγοντας πως σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του, διότι, ο τελευταίος (υποτίθεται) είχε μόλις μαχαιρώσει την σύζυγό του, 49 ετών, αλλά και τον 12χρονο αδερφό του.

Από την πρώτη στιγμή, οι ερευνητές υποψιάζονταν πως ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο μόνος δολοφόνος, καθώς προέκυπταν "κενά" στην κατάθεσή του. Οι υποψίες τους οδήγησαν τους ερευνητές να συνεχίσουν την ανάκριση, κατά την οποία, ο 17χρονος λύγισε και ομολόγησε πως διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα μόνος και χωρίς συνεργούς.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement