«Ξέρεις πότε ήρθε η ώρα να φύγεις» – Η σοκαριστική ανάρτηση μητέρας προτού τη μαχαιρώσει ο 17χρονος γιος της – Πέρυσι σκότωσε τον πατέρα του - Gkourou.com «Ξέρεις πότε ήρθε η ώρα να φύγεις» – Η σοκαριστική ανάρτηση μητέρας προτού τη μαχαιρώσει ο 17χρονος γιος της – Πέρυσι σκότωσε τον πατέρα του

«Ξέρεις πότε ήρθε η ώρα να φύγεις» – Η σοκαριστική ανάρτηση μητέρας προτού τη μαχαιρώσει ο 17χρονος γιος της – Πέρυσι σκότωσε τον πατέρα του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια σοκαριστική υπόθεση που σημειώθηκε στη Φλόριντα είδε το φως της δημοσιότητας με έναν 17χρονο που σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι στον λαιμό, ενώ είχε σκοτώσει και τον πατέρα του πριν από ένα χρόνο.

Η 39χρονη Κάθριν Γκρίφιθ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν από τον γιο της, Κόλιν. Ο 17χρονος είχε σκοτώσει τον πατέρα του στις 14 Φεβρουαρίου του 2023 πυροβολώντας τον μετά από καυγά. Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι η αυτοψία του ιατροδικαστή έδειξε ότι η Κάθριν Γκρίφιθ πέθανε από βαθύ διαμπερές τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

«Ξέρεις πότε ήρθε η ώρα να φύγεις. Μερικές φορές, το να τα παρατάς είναι το πιο δυνατό πράγμα», σημείωσε η Κάθριν Γκρίφιθ στο τελευταίο της ποστ στο Instagram, δημοσιεύοντας την εικόνα μιας πεζογέφυρας που οδηγεί σε ένα δάσος.