Διαφήμιση - Advertisement
Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης - Gkourou.com Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης

Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων με την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης από 35χρονο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το Star, τον περασμένο Ιούλιο, ο πατέρας της 14χρονης κατέθεσε μήνυση και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησης της ανήλικης κόρης του.

Όπως ισχυρίστηκε, όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο, όταν ο 35χρονος προσέγγισε τη 14χρονη για πρώτη φορά μέσω Instagram και την έπεισε να συναντηθούν. Σύμφωνα με την καταγγελία, συναντήθηκαν για περισσότερες από 10 φορές.

Συγκεκριμένα ο πατέρας κατέθεσε στις αρχές, σύμφωνα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star:

"Την έπεισε να το σκάσει αργά το βράδυ από το σπίτι, την ώρα που εμείς κοιμόμασταν και εμείς νομίζαμε ότι το παιδί κοιμόταν επίσης. Ο 35χρονος ερχόταν και την έπαιρνε έξω από το σπίτι μας με το αμάξι του και στη συνέχεια μετέβαιναν στο σπίτι του που βρίσκεται περίπου 2 χλμ. από το δικό μας.

Μέσα στο αυτοκίνητο την έβαζε στο πίσω κάθισμα και της έλεγε να είναι ξαπλωμένη, για να μην τη δει κανένας. Η επόμενη συνάντησή τους έγινε μετά από τρεις ημέρες όταν και της ρίχτηκε με ανήθικες προθέσεις, λέγοντάς της να μην ανησυχεί και ότι θα την προσέχει και θα τη φροντίζει".

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και εξετάζεται εάν ο 35χρονος εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement