Διαφήμιση - Advertisement
Τα σπαρακτικά μηνύματα 12χρονης πριν αυτοκτονήσει - Η μαθήτρια δεχόταν bullying στο σχολείο - Gkourou.com Τα σπαρακτικά μηνύματα 12χρονης πριν αυτοκτονήσει - Η μαθήτρια δεχόταν bullying στο σχολείο

Τα σπαρακτικά μηνύματα 12χρονης πριν αυτοκτονήσει - Η μαθήτρια δεχόταν bullying στο σχολείο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Θλίψη και θυμό γεννούν οι αποκαλύψεις για τους λόγους που ένα 12χρονο κορίτσι στην Αυστραλία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Σάρλοτ, μαθήτρια ιδιωτικού σχολείου στο Σίδνεϋ, δεν μπόρεσε να αντέξει το bullying που δεχόταν από συμμαθήτριές της και αυτοκτόνησε.

Οι γονείς της, έναν μήνα μετά τον άδικο θάνατό της, αποκάλυψαν σε εκπομπή τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί τους τους τελευταίους μήνες και εξαπέλυσαν πυρά κατά του σχολείου, το οποίο γνώριζε ότι η Σάρλοτ είχε σοβαρά προβλήματα, όμως δεν έπραξαν όσα έπρεπε για να προλάβουν το κακό.

«Χάσαμε το μωρό μας κάτω από τις πιο άσχημες συνθήκες. Ήταν μόνο 12 ετών. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μας. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο», ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι γονείς του παιδιού.

Όπως τόνισα, η 12χρονη δεχόταν bullying από συμμαθήτριές της, οι οποίες δεν έχουν τιμωρηθεί και εξακολουθούν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο. Μάλιστα, αποκάλυψαν το τελευταίο μήνυμα της κόρης τους, πριν δώσει τέλος στη ζωή της:

«Έγραψε "αντίο" και ανέφερε την κακοποίηση που δεχόταν στο σχολείο. Μας έλεγε ότι η ζωή της ήταν πολύ δύσκολη και ότι δεν ήθελε να συνεχίσει».

Η τελευταία φωτογραφία και το μήνυμα που έστειλε στην κολλητή της

Η Σάρλοτ, πριν αυτοκτονήσει, είχε επικοινωνία με την καλύτερή της φίλη η οποία είχε γίνει πολλές φορές μάρτυρας σε περιστατικά bullying που δεχόταν η 12χρονη.

Ο πατέρας του κοριτσιού τοποθετήθηκε και αυτός στην εκπομπή. Όπως είπε, και η κόρη του ήταν θύμα bullying σε πιο μικρή ηλικία και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχε έρθει κοντά με τη Σάρλοτ. 

Λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή της, η Σάρλοτ επικοινώνησε με τη φίλη της. Της έστειλε μια φωτογραφία της που έκλαιγε και της έγραφε «Λυπάμαι».


 

Η κόρη του φοβήθηκε. Έστειλε δεκάδες μηνύματα στη Σάρλοτ προσπαθώντας να την αποθαρρύνει να κάνει κακό στον εαυτό της, όμως η 12χρονη είχε πάρει την απόφασή της.

Δεν της απάντησε ποτέ.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement