Διαφήμιση - Advertisement
Τα 10 διακριτικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε - Gkourou.com Τα 10 διακριτικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε

Τα 10 διακριτικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο έρωτας δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμος, ειδικά αν την κρίση μας, θολώνει το συναίσθημα. Κάποια στιγμή, όλοι αναρωτιούνται αν, ο σύντροφός τους , τους αγαπά. Η απάντηση δεν είναι πάντα εμφανής και τα συναισθήματα δεν «διαβάζονται»  με απόλυτη βεβαιότητα.

Δεν είναι μόνο οι κινήσεις εντυπωσιασμού και οι βαρύγδουπες δηλώσεις που μαρτυρούν την αγάπη. Τις περισσότερες φορές, την αγάπη μαρτυρούν μικρά σημάδια της συμπεριφοράς του συντρόφου.

Τα 10 διακριτικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε

  • Σας ακούν με προσοχή
  • Θυμούνται λεπτομέρειες
  • Η ευτυχία σας είναι προτεραιότητά τους
  • Στηρίζουν τα όνειρά σας
  • Σέβονται τα όριά σας
  • Είναι δίπλα σας στα δύσκολα
  • Ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν λάθος
  • Σας προκαλούν
  • Κάνουν θυσίες για χάρη σας
  • Σας λένε «σ’ αγαπώ» με τον τρόπο τους

Σας ακούν με προσοχή

Ένα από τα πιο σημαντικά, αλλά συχνά υποτιμημένα σημάδια που μαρτυρούν την αγάπη του συντρόφου σας, είναι η αμέριστη προσοχή του όταν μιλάτε.

Ειδικά σήμερα που οι ρυθμοί της ζωής είναι εξουθενωτικοί και γρήγοροι, η απερίσπαστη προσοχή του συντρόφου σε όσα του λέμε, είναι πολύτιμη και δείχνει τα συναισθήματά του. Ένα ισχυρό σημάδι της αγάπης του συντρόφου σας, είναι αν σάς ακούει με προσοχή, αν κάνει διερευνητικές ερωτήσεις και αν θυμάται λεπτομέρειες από τις συζητήσεις σας.

Αμέριστη προσοχή σημαίνει ότι, ο σύντροφος σας καταλαβαίνει, συμπάσχει, σας αφουγκράζεται και προσπαθεί να ταυτιστεί με όσα του λέτε. Αν ένας σύντροφος σας ακούει προσεκτικά, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Σας αγαπάει.

Αν ο σύντροφός σας έχει συγκρατήσει λεπτομέρειες μιας συζήτησης που είχατε στο παρελθόν, αν θυμάται τι σας είχε στενοχωρήσει ή θυμώσει, σας λέει «σ’ αγαπώ» με τον τρόπο του.

Θυμούνται λεπτομέρειες

Μια ανεπαίσθητη ένδειξη της αγάπης του συντρόφου, είναι το γεγονός ότι θυμούνται ακόμη και ασήμαντες λεπτομέρειες που σας αφορούν. Είναι μια ένδειξη ότι θέλουν να σας δουν χαρούμενους.

Αν ο σύντροφός σας, θυμάται μικρές λεπτομέρειες που σας αφορούν, αυτό σημαίνει ότι σας νοιάζεται. Είναι ένας τρόπος να σας πει «σ’ αγαπώ».

Η ευτυχία σας είναι προτεραιότητά τους

Στην αληθινή αγάπη, η ευτυχία του άλλου είναι προτεραιότητα. Αυτή η συναισθηματική αλληλοσυμπλήρωση, είναι από τις πιο συναρπαστικές εκφάνσεις των ανθρώπινων σχέσεων.

Αν ο σύντροφός σας βάζει τις ανάγκες σας πάνω από τις δικές του, αν κάνει πίσω για είστε ευχαριστημένοι, σας δείχνει έμπρακτα πόσο σας αγαπάει. Αντλεί ικανοποίηση από τη δική σας χαρά και αυτό, είναι η ισχυρότερη ένδειξη αγάπης.

Στηρίζουν τα όνειρά σας

Οι σύντροφοι που αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλον, υποστηρίζουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Αν ο σύντροφός σας, σας ωθεί να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, αν χαίρεται με τα επιτεύγματά σας και σας συμπαραστέκεται στις αποτυχίες σας, αυτό είναι ένα ισχυρό σημάδι της αγάπης του για εσάς.

Σας δείχνουν έμπρακτα ότι πιστεύουν στις δυνατότητές σας και θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε. Είναι μια αξιόπιστη ένδειξη της αγάπης τους για εσάς. Μην ξεχνάτε πως, ένας σύντροφος που σας αγαπά θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας.

Σέβονται τα όριά σας

Μια υγιής σχέση διέπεται από αγάπη και σεβασμό. Αν ο σύντροφός σας, σέβεται τον προσωπικό σας χώρο, την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι σας, τον χρόνο που θέλετε ν’ αφιερώσετε στους φίλους σας, σέβεται την προσωπικότητά σας.

Καταλαβαίνουν ότι είστε μια ανεξάρτητη προσωπικότητα, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και ζωή. Αυτό το επίπεδο σεβασμού, μαρτυρά βαθιά αγάπη.

Αν δίπλα σας έχετε έναν σύντροφο που σέβεται τα όριά σας, χωρίς να αισθάνεται απειλή ή ανασφάλεια, αυτό μια λεπτή ένδειξη της βαθιάς αγάπης που τρέφει για εσάς.

Είναι δίπλα σας στα δύσκολα

Η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Αν έχετε δίπλα σας έναν σύντροφο που σας συμπαραστέκεται, είναι μαζί σας στα δύσκολα, σας παρηγορά με την παρουσία του και σας ακούει προσεκτικά, μην έχετε αμφιβολίες για την αγάπη του.

Η στήριξη είναι ένα σημάδι πως δεν φοβούνται να μοιραστούν τα προβλήματά σας. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αγάπη. Είναι ένας δεσμός που αντέχει στις αντιξοότητες και δείχνει ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά περισσότερο απ’ όσο πιστεύετε.

Ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν λάθος

Η περηφάνεια και ο εγωισμός είναι εμπόδιο στις συντροφικές σχέσεις. Οι σύντροφοι συχνά, δεν θέλουν να παραδεχτούν τα λάθη τους, πόσω μάλλον ν’ απολογηθούν γι’ αυτά.

H απόφαση ενός  συντρόφου να παραμερίσει την περηφάνεια του και να παραδεχτεί το λάθος του, δείχνει ότι σας αγαπά και πως μεγαλύτερη σημασία απ’ το αν έχει δίκιο ή άδικο, έχει η σχέση σας.

Η ικανότητα ενός ανθρώπου να παραδέχεται το λάθος του δείχνει σημαντικό βαθμό ταπεινότητας και αγάπης. Είναι ο τρόπος με τον οποίο σας δείχνει ότι η σχέση σας, έχει μεγαλύτερη αξία από τον εγωισμό τους.

Σας προκαλούν

Μπορεί να μοιάζει αντιφατικό όμως δεν είναι. Αγάπη δεν σημαίνει ότι δύο άνθρωποι συμφωνούν πάντα και σε όλα αλλά ότι θέλουν να εξελίσσονται και να μαθαίνουν μαζί. Όταν λοιπόν ο σύντροφός σας, αμφισβητεί τις απόψεις σας, αν σας ξεβολεύει και σας βάζει προκλήσεις, σας δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε.

Αυτό οι σύντροφοι δεν το κάνουν για να σας δυσκολέψουν, αλλά επειδή πιστεύουν σ’ εσάς και έχουν δει τις δυνατότητές σας. Αποδεχτείτε τις προκλήσεις και δείτε τις ως σιωπηρές αποδείξεις της αγάπης τους. Ο σύντροφός σας θέλει για εσάς το καλύτερο, ακόμη και αν σας «ξεβολεύει».

Κάνουν θυσίες για χάρη σας

Η θυσία είναι μια από τις πιο ισχυρές εκδηλώσεις της αγάπης και του έρωτα. Αν ο σύντροφός σας κάνει θυσίες για να είστε χαρούμενοι, αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο σημάδι πως σας αγαπάει.

Οι θυσίες μπορεί να είναι μικρές ή μεγάλες, αλλά δεν έχει σημασία τόσο αυτό, όσο η πρόθεση πίσω από αυτή. Η προθυμία του συντρόφου να θυσιάσει την άνεσή του για χάρη σας, είναι μια σιωπηρή, αλλά ισχυρή δήλωση της αγάπης του για εσάς.

Σας λένε «σ’ αγαπώ» με τον τρόπο τους

Ο κάθε  άνθρωπος εκφράζει την αγάπη του με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί ο σύντροφός σας, να μην λέει «σ’ αγαπάω». Ωστόσο το δείχνει μέσα από τις πράξεις και τη συμπεριφορά του.

Μια ζεστή αγκαλιά, ένα φαγητό που σας έχει ετοιμάσει, μια κουβέντα παρηγοριάς. Όλα αυτά που, μπορεί να μοιάζουν ασήμαντα, ωστόσο μαρτυρούν την αγάπη του συντρόφου σας.

Να έχετε τα  μάτια και την καρδιά σας ανοιχτή. Αναγνωρίστε σωστά τις εκφράσεις που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά και να θυμάστε ότι οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις λέξεις.

Tip

Η αγάπη φαίνεται από τις λεπτομέρειες. Τα μικρότερα πράγματα έχουν την μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί τα παραπάνω σημάδια να μην είναι τόσο εντυπωσιακά αλλά είναι ενδεικτικά των αισθημάτων που τρέφει για εσάς ο σύντροφός σας.


Διαφήμιση - Advertisement