Διαφήμιση - Advertisement
Tα 3 ζώδια που θα πουν «αντίο» στην στεναχώρια ενός χωρισμού – Θα απελευθερωθούν από το παρελθόν - Gkourou.com Tα 3 ζώδια που θα πουν «αντίο» στην στεναχώρια ενός χωρισμού – Θα απελευθερωθούν από το παρελθόν

Tα 3 ζώδια που θα πουν «αντίο» στην στεναχώρια ενός χωρισμού – Θα απελευθερωθούν από το παρελθόν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όλα εξαρτώνται από εμάς: Είτε θα επιμένουμε να πονάμε, είτε θα ελευθερωθούμε από το παρελθόν. Στις 5 Αυγούστου, η τύχη είναι με το μέρος μας, καθώς η Σελήνη στον Παρθένο, μας βοηθά να αποκτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας και να αφήσουμε πίσω μας τον πόνο που μας άφησε ένας ματαιωμένος έρωτας.

To ωροσκόπιο της ημέρας, μας λέει ότι η Σελήνη στον Παρθένο δεν μοιάζει με τίποτε άλλο. Η συγκεκριμένη επιρροή της Σελήνης δεν μοιάζει με καμία άλλη φάση της. Αυτή τη φορά, μας βοηθά να ξεπεράσουμε τον πόνο και να βάλουμε τη ζωή μας στη σωστή κατεύθυνση.

Σήμερα, βλέπουμε ποια τρία ζώδια είναι πολύ επιρρεπή στις δυνάμεις της Σελήνης στον Παρθένο και πως ενδέχεται να νιώσουν μία αλλαγή μέσα τους, καθώς απελευθερώνονται και από τα τελευταία σημάδια που είχε αφήσει στην καρδιά τους ο ερωτικός πόνος.

Τα τρία αυτά ζώδια συνειδητοποιούν ότι, η δύναμη να απαλλαγούν εντελώς από τον πόνο, είναι μόνο στα δικά τους χέρια. Η Σελήνη στον Παρθένο, μας βοηθά να δούμε ότι η απόφαση να ξεπεράσουμε τον πόνο, είναι δική μας επιλογή.

Επιλέγουμε λοιπόν, να ξεπεράσουμε τον πόνο, να αφήσουμε επιτέλους πίσω μας όσα μας εμποδίζουν να είμαστε ευτυχισμένοι.

Tα 3 ζώδια που θα πούνε «αντίο» στον ερωτικό πόνο – Θα απελευθερωθούν από το παρελθόν

  • Κριός
  • Λέων
  • Παρθένος

Κριός

Δεν είναι τόσο απλό να ξεπεράσεις τον ερωτικό πόνο, όμως εσείς, Κριοί θα τα καταφέρετε. Είστε στο σωστό δρόμο που σας οδηγεί στην απελευθέρωση της στεναχώριας από την ερωτική απογοήτευση που σας ενοχλούσε για καιρό. Μπορεί η καρδιά σας να πόνεσε, αλλά σήμερα θα το νιώσετε και μόνοι σας ότι, ήρθε ο καιρός να απελευθερωθείτε.

Κριοί, δεν οφείλετε άλλο πόνο σε κανέναν πλέον. Με τη Σελήνη στον Παρθένο το καταλαβαίνετε και είστε έτοιμοι να πατήσετε ξανά στα πόδια σας, ακόμη και αν έπρεπε να περιμένετε. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένετε άλλο, Παρθένοι!

Η πρώτη, μικρή επιτυχία σας οδηγεί σε μία ακόμη μεγαλύτερη. Στις 5 Αυγούστου, με τη Σελήνη στον Παρθένο, έχετε πλέον τη δύναμη να ξεπεράσετε τον ερωτικό πόνο. Αρκετά στεναχωρηθήκατε, τώρα είναι η ώρα ν’ αλλάξετε ρότα και να ξανανιώσετε τη ζεστή ομορφιά της ζωής. Μην αμφιβάλλετε ούτε για μια στιγμή, αγαπητοί Κριοί, ότι από εδώ και πέρα,  όλα θα φτιάξουν.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ταλαιπωρήσατε αρκετά το μυαλό σας σχετικά με τον αν θα πρέπει να ξεχάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Το άτομο αυτό όμως, δεν σας κάνει καλό και, όσο και αν το ξέρει το μυαλό σας, εσείς εξακολουθείτε να το σκέφτεστε.

Τώρα, ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από τις αναμνήσεις αυτής της σχέσης που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Δεν χρωστάτε τίποτα σε κανέναν, αγαπητοί Λέοντες. Στις 5 Αυγούστου, με τη Σελήνη στον Παρθένο, θα δείτε καθαρά ότι σπαταλήσατε πολύ χρόνο σε μία ανάμνηση που δεν είχε να σας προσφέρει τίποτα.

Δεν πρόκειται να ξανασμίξετε με αυτό τον άνθρωπο. Γιατί λοιπόν να τον σκέφτεστε; Το παρελθόν πέρασε, ό,τι έγινε, έγινε και εσείς, αγαπητοί Λέοντες, είστε πλέον σε θέση να ανακτήσετε τη ζωή σας, και να σβήσετε τις δυσάρεστες αναμνήσεις ενός έρωτα που δεν καρποφόρησε. Το ξέρετε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πισωγυρίσματα και επιτέλους, νιώθετε ελεύθεροι.

Παρθένος

Τι διαφορετικό σας συμβαίνει σήμερα, Δευτέρα 5 Αυγούστου, αγαπητοί Παρθένοι; Δεν σκέφτεστε διαρκώς εκείνο το άτομο από  το παρελθόν σας, ενώ η ιδέα και μόνο του πόσο χρόνο αφιερώσατε σe αυτή την κατάσταση, πλέον σας προκαλεί γέλιο.

Πράγματι, ξοδέψατε πολύ χρόνο σε κάτι που τώρα, ούτε σας αγγίζει. Η Σελήνη στον Παρθένο σας ευνοεί πολύ και νιώθετε απίστευτη ανεξαρτησία, αγαπητοί Παρθένοι! Έχετε αφήσει πίσω σας τις αναμνήσεις και το πρόσωπο αυτό δεν σας είναι πλέον απαραίτητο.

Όλες οι επώδυνες σκέψεις τώρα, ανήκουν πια στο παρελθόν. Παρθένοι, είστε ελεύθεροι! Δεν νιώθετε καν την ανάγκη να σκέφτεστε τον άνθρωπο που σας προκάλεσε τόσο πόνο, η ιστορία αυτή έχει λήξει μέσα σας. Άλλωστε, έχετε πιο σημαντικά πράγματα νa ασχοληθείτε και πολλά από αυτά, είναι για εσάς πηγή χαράς και ευχαρίστησης. Χωρίς δεύτερη σκέψη, διαλέγετε τη χαρά, αφήνοντας στο παρελθόν ό,τι σας έχει πονέσει.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement