Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 28-8: Πανικός για έναρξη πιο άμεσα από ποτέ - Gkourou.com Survivor Spoiler 28-8: Πανικός για έναρξη πιο άμεσα από ποτέ

Survivor Spoiler 28-8: Πανικός για έναρξη πιο άμεσα από ποτέ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 28-8: Στην τελική ευθεία έχει μπει από την παραγωγή του Survivor ο σχηματισμός των δύο ομάδων, με εντελώς «φρέσκα» και άφθαρτα τηλεοπτικά πρόσωπα, ως προς την ομάδα των «Διασήμων».

Η απόφαση του Ατζούν είναι οριστική και δεν αλλάζει, στο Survivor 2024 θα πάρουν μέρος μόνο παίκτες που δεν έχουν καμία πρότερη επαφή με τον Άγιο Δομίνικο και το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης.

Και ο Γιώργος Λιανός, ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως όσοι τελικά επιλέξουν και επιλεγούν από την παραγωγή να πάνε στο Survivor, θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να ζήσουν συνθήκες απόλυτης πείνας.

Τι συμβαίνει, όμως, αυτή τη στιγμή; Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες και ποιοι είναι οι στόχοι της παραγωγής και του ΣΚΑΪ;

Ας ξεκινήσουμε με το ορόσημο που έχει να κάνει με την ημερομηνία έναρξης.

Στόχος του ΣΚΑΪ και του Ατζούν είναι το Survivor να ξεκινήσει πάση θυσία μέσα στον Σεπτέμβριο, ώστε να μπει «σφήνα» στον ανταγωνισμό, απέναντι στη μυθοπλασία των υπολοίπων καναλιών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή των παικτών, στόχος της παραγωγής είναι να κλείσει το κάστινγκ μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν σταθεί εφικτό, μέχρι τα μέσα της επόμενης οι δύο ομάδες να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε στις 10 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ολη αυτή η βιασύνη, πάντως δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λάθη και εκνευρισμό, αφού ξεκάθαρο είναι πως στήνεται εκτός προγραμματισμού ένα πρότζεκτ που πάντα το τηλεοπτικό κοινό το περιμένει με τεράστιες απαιτήσεις, ενώ και η διοίκηση του ΣΚΑΪ στηρίζει πάρα πολλά για να μπορέσει ο σταθμός να αποσπάσει μερίδιο της διαφημιστικής πίτας.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement