Διαφήμιση - Advertisement
Θρίλερ στη Βρετανία: O λόγος που η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο παλάτι - Gkourou.com Θρίλερ στη Βρετανία: O λόγος που η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο παλάτι

Θρίλερ στη Βρετανία: O λόγος που η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο παλάτι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία νέα πληροφορία κάνει σήμερα τον γύρω του διαδικτύου καθώς κάποιες πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια λένε ότι η Kate Middleton μπορεί να μην επιστρέψει καθόλου στα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του RadarOnline, η Kate συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες για τον καρκίνο και έχει αναγκαστεί να επανεκτιμήσει τον ρόλο της ως «πλήρους απασχόλησης» μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Η Catherine παραμένει σοβαρά άρρωστη, συνεχίζει να κάνει χημειοθεραπείες και, παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο της, οι προτεραιότητές της έχουν λογικά αλλάξει σημαντικά», δήλωσε ο δημοσιογράφος Dan Wootton.

Ο βασιλικός αναλυτής και βιογράφος Robert Jobson επιβεβαίωσε την είδηση και σημείωσε: «Η Kate Middleton είναι πολύ άρρωστη».

Την ίδια ώρα οι φήμες για την υγεία της Kate Middleton οργιάζουν ξανά καθώς κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει πλήρως.


 

«Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement