Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσκόπηση Interview: 5ος ο ΣΥΡΙΖΑ και τεράστια πτώση για ΝΔ - Ποιος προηγείται για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Gkourou.com Δημοσκόπηση Interview: 5ος ο ΣΥΡΙΖΑ και τεράστια πτώση για ΝΔ - Ποιος προηγείται για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Interview: 5ος ο ΣΥΡΙΖΑ και τεράστια πτώση για ΝΔ - Ποιος προηγείται για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας δείχνει νέα δημοσκόπηση της Interview που δημοσιεύεται την Τρίτη 27 Αυγούστου για λογαριασμό του politic.gr

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, συγκεντρώνοντας το 22,2%, ωστόσο η πτώση της είναι σημαντική.

Η ανατροπή είναι ακόμα μεγαλύτερη για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς εμφανίζεται ως το πέμπτο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, με μόλις 8,3%. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρίσκεται πλέον πίσω από το ΠΑΣΟΚ (11,7%), το ΚΚΕ (8,7%) και την Ελληνική Λύση (8,8%).

Καταλληλότερος πρωθυπουργός

Ως καταλληλότερος πρωθυπουργός για την Ελλάδα αναδεικνύεται ο «κανένας» με 48%, ενώ ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 35%, ο Στέφανος Κασσελάκης με 11% και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 6%, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Politic.

Παράλληλα η κυβέρνηση δεν φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, καθώς το 79% των ερωτηθέντων αξιολογεί αρνητικά το έργο της, ενώ μόλις το 19% εκφράζεται θετικά.

Προηγείται ο Δούκας στην κούρσα του ΠΑΣΟΚ

Αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας φαίνεται να επικρατεί με 26,3%, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 22,7%. Με υψηλό ποσοστό ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου (18,4%) και ο Παύλος Γερουλάνος (17,4%).

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement