Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Elite» στο Netflix - Gkourou.com Πέθανε ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Elite» στο Netflix

Πέθανε ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Elite» στο Netflix


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Ισπανός ηθοποιός Julian Ortega, γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά του Netflix «Elite», απεβίωσε σε ηλικία 41 ετών. Σύμφωνα με τη Sun, ο Ortega υπέστη καρδιακή ανακοπή την Κυριακή στην παραλία Ζαόρα στο Μπαρμπάτε της Ισπανίας. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, οι οποίοι προσπαθούσαν για 30 λεπτά να τον επαναφέρουν, ο ηθοποιός κατέληξε.

Τα σχόλια του Instagram του Ορτέγκα, έχουν κατακλυστεί από μηνύματα θαυμαστών και συναδέλφων ηθοποιών, που εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατό του.

Μεταξύ αυτών που απέτισαν φόρο τιμής ήταν και η Ισπανίδα ηθοποιός Silvia Marsó, η οποία έγραψε στο Instagram ότι δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει το γεγονός. «Απόλυτη θλίψη», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο Ορτέγκα έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του στο «Elite», μια ισπανική εφηβική δραματική σειρά που προβλήθηκε στο Netflix για οκτώ σεζόν από το 2018 έως το 2024. Ο Ortega συμμετείχε σε έξι επεισόδια της σειράς, υποδυόμενος τον διευθυντή του εστιατορίου La Cabaña. Η πρώτη σεζόν της σειράς είχε τεράστια επιτυχία, καθώς ανακοινώθηκε από το Netflix το 2019 ότι περισσότεροι από 20 εκατομμύρια λογαριασμοί την είχαν παρακολουθήσει μέσα στον πρώτο μήνα προβολής της.

Εκτός από το «Elite», ο Ortega συμμετείχε σε άλλες γνωστές ισπανικές σειρές όπως «4 estrellas», «The Countryside», «Caronte», «Untameable» και «La que se avecina».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement