Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονιστικές εικόνες από την πτήση τρόμου της Easyjet στη διαδρομή Κέρκυρα - Λονδίνο: Τραυματίστηκαν 2 αεροσυνοδοί - Gkourou.com Συγκλονιστικές εικόνες από την πτήση τρόμου της Easyjet στη διαδρομή Κέρκυρα - Λονδίνο: Τραυματίστηκαν 2 αεροσυνοδοί

Συγκλονιστικές εικόνες από την πτήση τρόμου της Easyjet στη διαδρομή Κέρκυρα - Λονδίνο: Τραυματίστηκαν 2 αεροσυνοδοί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet που ήρθαν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν τη βαρύτητα του περιστατικού. Εκεί, 181 επιβάτες της πτήσης EZY8120 έζησαν τον απόλυτο τρόμο, τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου, εξαιτίας σφοδρών αναταράξεων 181 επιβάτες.

Δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα στη Ρώμη όπου το αεροπλάνο προσγειώθηκε έπειτα από σχετική απόφαση του κυβερνήτη.

Ειδικότερα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΡΤ φαίνεται η κατάσταση στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση EZY8120 από Κέρκυρα προς Λονδίνο και έπεσε σε αναταράξεις πάνω από τον ιταλικό εναέριο χώρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη του πληρώματος. Ο κυβερνήτης πήρε την απόφαση να εκτραπεί η πτήση προς τη Ρώμη, όπου τα μέλη του πληρώματος έλαβαν ιατρική φροντίδα.

Το ατύχημα συνέβη στη θαλάσσια περιοχή πάνω από το Ότραντο τις Ιταλίας, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του και δύο μέλη του πληρώματος, αεροσυνοδοί, τραυματίστηκαν όταν έχασαν την ισορροπία τους την ώρα που ετοίμαζαν το σερβίρισμα και έπεσαν στα τοιχώματα του αεροσκάφους.

Ο πιλότος ειδοποίησε το Κέντρο Ελέγχου και έλαβε εντολή για άμεση προσγείωση στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης. Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ οι δύο αεροσυνοδοί δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. 



 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement