Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου μετά την είδηση χωρισμού - Gkourou.com Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου μετά την είδηση χωρισμού

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου μετά την είδηση χωρισμού


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ο Γιάννης Αϊβάζης  και η Μαρία Κορινθίου μέσα από τις αναρτήσεις τους θέλησαν ίσως να επικοινωνήσουν ότι η καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει παρόλο που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη είδηση. 

Μετά την είδηση του χωρισμού της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη που έσκασε σαν βόμβα χθες το ζευγάρι έκανε ο καθένας στον λογαριασμό του τις πρώτες του αναρτήσεις.

Οι δύο ηθοποιοί που όπως φαίνεται αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας, κα 14 χρόνια γάμου μέσω των αναρτήσεων θέλησαν ίσως να επικοινωνήσουν ότι η καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει παρόλο που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη είδηση.

Η Μαρία Κορινθίου μπήκε στην διαδικασία να αναρτήσει 2 story στο Instagram μετά από αυτή την είδηση. Ωστόσο όπως φαίνεται η ίδια είχε ως αφορμή κάποια repost που δεν είχαν άμεση σύνδεση με την είδηση. Οι αναδημοσιεύσεις μάλιστα αφορούσαν ένα βίντεο της Μαρίας Κορινθίου με εσώρουχα τα οποία αναδείκνυαν περισσότερο τη θηλυκή της πλευρά.Μετά από την είδηση του χωρισμού λοιπόν, ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ)

Μάλιστα ο χρήστης στη μία δημοσίευση που έκανε έγραψε για τη Μαρία Κορινθίου:

«Αυθεντική χωρίς ρετούς μόνο η Μαρία Κορινθίου»


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement