Διαφήμιση - Advertisement
Παναγιωτακοπούλου και Πηλαδάκης σε ξέγνοιαστες στιγμές στην Τουρκία - Gkourou.com Παναγιωτακοπούλου και Πηλαδάκης σε ξέγνοιαστες στιγμές στην Τουρκία

Παναγιωτακοπούλου και Πηλαδάκης σε ξέγνοιαστες στιγμές στην Τουρκία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μαζί στη γειτονική Τουρκία η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Οι δύο πρώην, οι οποίοι στις αρχές του φετινού καλοκαιριού αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, βρέθηκαν στην ΑλικαρνασσόΜπόντρουμ, όπως είναι το τουρκικό όνομα της πόλης), περνώντας ξένοιαστες στιγμές.


 

Η όμορφη ηθοποιός και πρώην παίκτρια του «Survivor» δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο, κάνοντας γνωστό πως πρόκειται για την πρώτη της φορά στο εν λόγω θέρετρο.

Ο γκριζομάλλης επιχειρηματίας, από την άλλη μεριά, δεν έκανε κάποια δημοσίευση στα social media. Oμως φρόντισε γι’ αυτό ο pr-man Χάρης Σιανίδης, που κάνει κι εκείνος διακοπές στο Μπόντρουμ, και πόσταρε μια selfie με τον Κώστα Πηλαδάκη στο Instagram.

 


Ανέβασε επίσης εικόνες και βίντεό του με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την οποία είναι στενοί φίλοι. Κάποιο κοινό «κλικ» των δύο πρώην πάντως δεν κοινοποιήθηκε. Λέτε να βρίσκονται κοντά σε επανασύνδεση; Ο χρόνος θα δείξει.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement