Διαφήμιση - Advertisement
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σ’ αυτήν την Ελληνίδα αθλήτρια ανήκει το θετικό δείγμα - Προσωρινός αποκλεισμός - Gkourou.com Ολυμπιακοί Αγώνες: Σ’ αυτήν την Ελληνίδα αθλήτρια ανήκει το θετικό δείγμα - Προσωρινός αποκλεισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σ’ αυτήν την Ελληνίδα αθλήτρια ανήκει το θετικό δείγμα - Προσωρινός αποκλεισμός


Διαφήμιση - Advertisement

 


Γνωστό έγινε το όνομα της Ελληνίδας αθλήτριας, η οποία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι λόγω θετικού δείγματος, έπειτα από την ανακοίνωση της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής στην αντίστοιχη Ελληνική.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Reuters» το θετικό δείγμα ανήκει στην Ελένη Πόλακ, στην οποία έχει επιβληθεί προσωρινός αποκλεισμός, μια και βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες.

Την Τρίτη (06/08) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είχε ανακοινώσει επίσημα ότι ένα μέλος της ελληνικής αποστολής είχε απομακρυνθεί από το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι, έπειτα από θετικό δείγμα που είχε δώσει πριν από μερικές μέρες, χωρίς όμως, να κατονομάσει την αθλήτρια.

Μία μέρα νωρίτερα, ο ΕΟΚΑΝ είχε ενημερώσει την ελληνική αποστολή για θετικό δείγμα, λίγο μετά το τέλος του προκριματικού αγώνα στο άλμα επί κοντώ των Γυναικών όπου μετείχε η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία είχε αποκλειστεί από τον τελικό, μια και είχε καλύτερο άλμα στα 4,20μ.

Μετά το τέλος του αγώνα της, η Ελένη Πόλακ είχε αποκαλύψει πως είχε βρεθεί θετική σε ουσία, στο δείγμα που είχε δώσει, υποστηρίζοντας πως ήταν κάτω από το σχετικό όριο, αφού αγωνίστηκε στον προκριματικό, ενώ τόνισε πως η εν λόγω ουσία ήταν από κατανάλωση κόκκινου κρέατος, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement