Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Πατούλης φωτογραφίζεται με την νεότερη σε ηλικία πεθερά του: Γαμπρός και πεθερά μαζί σε εκδήλωση - Gkourou.com Ο Γιώργος Πατούλης φωτογραφίζεται με την νεότερη σε ηλικία πεθερά του: Γαμπρός και πεθερά μαζί σε εκδήλωση

Ο Γιώργος Πατούλης φωτογραφίζεται με την νεότερη σε ηλικία πεθερά του: Γαμπρός και πεθερά μαζί σε εκδήλωση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης και η κατά 30 χρόνια νεότερη Νάνσυ Κοίλου είναι ζευγάρι και περιμένουν παιδί, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, μετά το διαζύγιο από τη Μαρίνα Σταυράκη γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας με φουσκωμένη κοιλιά. 


 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, η οικογένεια της Νάνσυς Κοίλου είναι πολύ ευτυχισμένη για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η μητέρα της συντρόφου του είναι η Ευδοξία Κοσμίδου, η οποία δηλώνει πανευτυχής που θα γίνει γιαγιά και θα έχει για γαμπρό της τον Γιώργο Πατούλη. Οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί μαζί στο παρελθόν σε πολιτική εκδήλωση. 


 

Πρόκειται για μια νεότατη, πολυταξιδεμένη, δραστήρια γυναίκα με τρία παιδιά. Έχει υπάρξει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει τα τελευταία 36 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Tlife.

H ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook αναρτά συχνά στιγμιότυπα από ταξίδια της.

Παλαιότερα, διατηρούσε κατάστημα ένδυσης, με γυναικεία δέρματα και γούνες, με την όμορφη κόρη της Νάνσυ να φωτογραφίζεται ως το μοντέλο της. 


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement