Διαφήμιση - Advertisement
Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση από τη επίσκεψη σε γυναικολόγο - Gkourou.com Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση από τη επίσκεψη σε γυναικολόγο

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση από τη επίσκεψη σε γυναικολόγο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, στο πλευρό του αγαπημένου της, Παναγιώτη Κουττσουμπή

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι ερωτευμένη, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Πάνου Κουτσουμπή, και παρότι στην αρχή κράτησε τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβεται.

Μετά από αρκετό καιρό στην Πάρο, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα για κάποιες δουλειές, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και οι προετοιμασίες για την εκπομπή της.

Ανάμεσα στις δουλειές που είχε να κάνει, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε και το ιατρείο του συζύγου της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/8 η Κατερίνα Καινούργιου ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα από τον Στέλιο Μανουσάκη στο ιατρείο του στο Ψυχικό.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement