Διαφήμιση - Advertisement
Απόδραση στην Κεφαλλονιά για τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Gkourou.com Απόδραση στην Κεφαλλονιά για τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Απόδραση στην Κεφαλλονιά για τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αλλοι χωρίζουν και άλλοι ζούνε τον ερωτά τους! Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, το ζευγάρι του «Σασμού» που πλέον είναι ζευγάρι και στη ζωή, έχοντας χωρίσει η μεν Λαμπροπούλου με τον Γιάννη Νταλιάνη, ο δε Λάλος με την Ελενα Μαυρίδου , ζούνε την καλύτερη φάση της σχέσης τους, παρόλο που και οι δυο δεν έχουν επιβεβαιώσει ανοιχτά το lovestory τους!

Με τον Λάλο να έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, στο κέντρο της Αθήνας, κοντά όμως στο σπίτι της πρώην συζύγου του και του παιδιού τους (και αυτή την είδηση την είχε βγάλει πρώτη η «Espresso»), και τη Λαμπροπούλου να περνά αρκετό χρονικό διάστημα στο διαμέρισμα του συντρόφου της, τώρα έσκασαν και οι κοινές διακοπές τους! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Realnews», σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν μαζί διακοπές στο Ιόνιο!

Η Μαριλίτα αρχικά είχε επισκεφθεί τη Σκόπελο μαζί με τις κόρες της και στη συνέχεια συνάντησε τον Δημήτρη στην Κεφαλλονιά, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να συζητήσουν για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα! Μάλιστα, μόλις επέστρεψαν στην Αθήνα άρχισαν πρόβες για την παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου», που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου, μια παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Ατλας. Οι δυο τους επί σκηνής θα ζήσουν έναν θυελλώδη έρωτα, φέρνοντας στο φως την παθιασμένη σχέση των δύο σπουδαίων μεγάλων καλλιτεχνών, του Σοπέν και της Σάνδη!

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement