Διαφήμιση - Advertisement
Η μεγάλη δυσαρέσκεια της Κέιτ Μίντλετον με τον Γουίλιαμ - Gkourou.com Η μεγάλη δυσαρέσκεια της Κέιτ Μίντλετον με τον Γουίλιαμ

Η μεγάλη δυσαρέσκεια της Κέιτ Μίντλετον με τον Γουίλιαμ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ,είναι γνωστό ότι είναι πρακτικοί γονείς που δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των τριών παιδιών τους - του πρίγκιπα Τζορτζ, 11 ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, εννέα ετών και του πρίγκιπα Λούις, έξι ετών.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τότε που γνωρίστηκαν ως προπτυχιακοί φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, παντρεύτηκαν το 2011 και επί του παρόντος ζουν στο Windsor σε ένα σπίτι που, σύμφωνα με τα βασιλικά πρότυπα, είναι σχετικά μέτριο - το Adelaide Cottage.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι ενωμένο σχετικά με την ιεράρχηση των αναγκών των παιδιών του, δεν συμφωνούν πάντα στο τι ακριβώς είναι καλύτερο για αυτά - σύμφωνα με δημοσιεύματα. Και υπήρξε μια περίπτωση, όπου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε τι πίστευε ότι θα λειτουργούσε καλύτερα για τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον δεύτερο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, με την Κέιτ να διαφωνεί έντονα μαζί του.

Το σημείο διαμάχης ανάμεσα σε Κέιτ και Γουίλιαμ

Όπως αναφέρθηκε στο βρετανικό OK!, το σημείο διαμάχης μεταξύ της Κέιτ και του Γουίλιαμ ήταν η επιλογή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τον μεγαλύτερο γιο τους Τζορτζ, ο οποίος σήμερα είναι μαθητής στο σχολείο Lambrook. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Κέιτ διαφώνησε έντονα με την προοπτική να στείλει τον γιο της στο οικοτροφείο, αλλά ότι ο Γουίλιαμ επέμενε να πάει ο γιος του στο Eton College - όπου ο ίδιος πέρασε τα σχολικά του χρόνια, όπως και ο πρίγκιπας Χάρι. Πηγές φέρεται να υποστήριξαν ότι το ζευγάρι είχε διαφωνίες σχετικά με το θέμα και "η Κέιτ διαφωνούσε για πολύ καιρό με τον σύζυγό της αρνούμενη να διώξει μακριά τον γιο της, παρόλο που είναι παράδοση της οικογένειας" και ότι πιστεύει ότι "στέλνοντας τον Τζορτζ σε ένα τόσο αποπνικτικό και αυστηρό ίδρυμα θα έρχονταν σε αντίθεση με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία".

Προς το παρόν, ο πρίγκιπας Τζορτζ θα συνεχίσει το σχολείο στο Lambrook, όπου η μικρότερη αδερφή και ο αδερφός του είναι επίσης μαθητές, καθώς το προπαρασκευαστικό σχολείο απευθύνεται σε παιδιά έως 13 ετών, ώστε να μπορεί να μείνει εκεί που είναι για άλλα δύο ακαδημαϊκά χρόνια, αναφέρει η Sun.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement