Διαφήμιση - Advertisement
Βαρύ πένθος για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι - Gkourou.com Βαρύ πένθος για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι

Βαρύ πένθος για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε πένθος βυθίστηκε η βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού ένα κοντινό τους πρόσωπο και συγγενής του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, έφυγε από την ζωή.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο ιδιωτικός γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ λόρδος Ρόμπερτ Φέλοους, ο οποίος ήταν κουνιάδος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και θείος των γιων του βασιλιά Καρόλου, πέθανε την περασμένη Δευτέρα (29/7) σε ηλικία 82 ετών.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο λόρδος Ρόμπερτ Φέλοους ήταν ο σημαντικότερος σύμβουλος της βασίλισσας μεταξύ του 1990 και του 1999, κατά τη διάρκεια μάλιστα της περιόδου που η μοναρχία στην Βρετανία πέρασε κρίση.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο, τρία από τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ β’, ο τότε πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Άντριου, χώρισαν από τους συζύγους τους. Ενώ, το 1997 ο κόσμος συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό και βίαιο θάνατο της “αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού” Νταϊάνα.

Ο έμπιστος και αγαπημένος σύμβουλος του παλατιού ήταν παντρεμένος από το 1978 με την λαίδη Τζέιν Σπένσερ, μεγάλη αδελφή της Νταϊάνα. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: τον Αλέξανδρο, την Ελεονόρα και την Λόρα. Η μεγαλύτερη κόρη τους εκτός από ξαδέλφη του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι και νονά της κόρης του, πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement