Διαφήμιση - Advertisement
Αντιδράσεις για τα σχόλια των "Αταίριαστων" του ΣΚΑΙ σχετικά με την βουτιά της Κλέλιας Ανδριολάτου - Τι απάντησαν - Gkourou.com Αντιδράσεις για τα σχόλια των "Αταίριαστων" του ΣΚΑΙ σχετικά με την βουτιά της Κλέλιας Ανδριολάτου - Τι απάντησαν

Αντιδράσεις για τα σχόλια των "Αταίριαστων" του ΣΚΑΙ σχετικά με την βουτιά της Κλέλιας Ανδριολάτου - Τι απάντησαν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έντονες είναι αντιδράσεις στα social media που προκλήθηκαν για την εκπομπή του ΣΚΑΪ "Αταίριαστοι" και τον σχολιασμό των παρουσιαστών Γιάννη Ντσούνου και ο Χρήστου Κούτρα σε βίντεο της ηθοποιού Κλέλιας Ανδριολάτου από τις διακοπές της.

Ειδικότερα, το σχόλιο της εκπομπής "Αταίριαστοι" στο βίντεο της ηθοποιού ήταν: "Ανδριολάτου και… ξερό ψωμί", με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο να προχωρούν στον παρακάτω σχολιασμό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Χρήστος Κούτρας: "Πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα. Η κυρία Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο. Δώστε λίγο..."

Γιάννης Ντσούνος: "Ε, πόσες βουτιές έκανε; Τρεις-τέσσερις; Υπάρχει και στυλ. Εγώ έχω την απορία, πού είναι; Ιθάκη μου φαίνεται... Ιόνιο γενικά... Πολύ ωραία... Εσύ, τι, σου αρέσει τόσο η βουτιά;"

Χρήστος Κούτρας: "Ναι, ναι, τα βράχια…"

Γιάννης Ντσούνος: "Ο βράχος; οι σπηλιές εκεί; Τι; Αυτοί γιατί δεν έχουν γυρίσει για δουλειά;"

"Ολοκληρώσαμε με την κυρία Ανδριολάτου", είπε ο Γιάννης Ντσούνος, με τον Χρήστο Κούτρα να παραμένει αδιάφορος με το επόμενο θέμα της εκπομπής, "Γυρίστε να δούμε το Ιόνιο, γυρίστε να δούμε τις ομορφιές της Ελλάδας", με το βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου να ξαναπαίζει, έπειτα από τη σχετική απαίτηση των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ.

"Τι να παρατηρήσουμε τώρα Χρήστο;", ρώτησε ο Γιάννης Ντσούνος, με τον Χρήστο Κούτρα να αποκρίνεται: "Τίποτα ρε Γιάννη, μην μιλάς, δεν μπορείς να μην μιλάς; Δεν μπορεί να παίζει μέχρι τις 12 λούπα;".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η στάση των παρουσιαστών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Τι απάντησαν οι παρουσιαστές


Δείτε το βίντεο:

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement