Διαφήμιση - Advertisement
Στα μαύρα η Ελλάδα μετά από τροχαίο: Νεκροί τρεις νεαροί, σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη μια κοπέλα - Gkourou.com Στα μαύρα η Ελλάδα μετά από τροχαίο: Νεκροί τρεις νεαροί, σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη μια κοπέλα

Στα μαύρα η Ελλάδα μετά από τροχαίο: Νεκροί τρεις νεαροί, σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη μια κοπέλα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Θρήνος στα Χανιά για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί του Σαββάτου.

Ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης του ΙΧ με το τουριστικό mini bus ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά, ηλικίας από 18 έως 23 ετών.

Η κοπέλα που επέβαινε μαζί τους είναι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.

Το τραγικό τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε ένα σημείο στο οποίο έχουν συμβεί πολλά σοβαρά τροχαία.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία ΒΟΑΚ.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην εθνική οδό, λίγο πριν τον κόμβο του Γαλατά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένα τουριστικό μίνι βαν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν οι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

Οι επιβαίνοντες του μινι βαν, μεταξύ των οποίων μία οικογένεια με μικρά παιδιά, δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement