Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτο: Γαμπρός έδιωξε την μπάντα από τη δεξίωση γιατί η τραγουδίστρια ήταν... πρώην του -Έξαλλη η νύφη - Gkourou.com Απίστευτο: Γαμπρός έδιωξε την μπάντα από τη δεξίωση γιατί η τραγουδίστρια ήταν... πρώην του -Έξαλλη η νύφη

Απίστευτο: Γαμπρός έδιωξε την μπάντα από τη δεξίωση γιατί η τραγουδίστρια ήταν... πρώην του -Έξαλλη η νύφη


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

 Ένας γαμπρός «αναστάτωσε» τη σύζυγό του όταν αποφάσισε να διώξει την μπάντα στη μέση της γαμήλιας δεξίωσης αφού συνειδητοποίησε ότι η τραγουδίστρια ήταν η πρώην κοπέλα του πριν από 15 χρόνια.

Ένας χρήστης του Reddit μοιράστηκε την ιστορία του γάμου του στο δημοφιλές φόρουμ του ιστότοπου «Am I the A------ (AITA)», όπου ρώτησε αν είχε άδικο που έδιωξε το συγκρότημα που προσέλαβε η γυναίκα του. Ο ανώνυμος γαμπρός αποκάλυψε στην ανάρτησή του ότι παντρεύτηκε την προηγούμενη μέρα και ότι «μόνο που μας κάλεσαν για τον πρώτο μας χορό» συνειδητοποίησε ότι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος ήταν η πρώην κοπέλα του στο γυμνάσιο.


Η σύζυγός του ήταν «αυτή που είχε την ευθύνη [για τη μουσική της ημέρας», εξήγησε, σημειώνοντας ότι «δεν ήξερε πολλά για τις πρώην μου». Ωστόσο, είπε ότι «δεν μπορούσε παρά να επικεντρωθεί μόνο στο γεγονός» ότι η πρώην του έπαιζε στον πρώτο τους χορό. «Δεν μου είπε ποτέ τι κράτηση έκανε, ούτε ρώτησα ποτέ τι είναι», έγραψε ο γαμπρός. «Τη ρώτησα τι την έκανε να επιλέξει αυτό το συγκρότημα. Είπε ότι πέρασε από ένα πρακτορείο ψυχαγωγίας, είδε το portfolio της πρώην που ήταν καλό και εντός προϋπολογισμού και έκανε κράτηση».
Ο γαμπρός ένιωθε άβολα... 15 χρόνια μετά

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο γαμπρός εξήγησε στη σύζυγό του ότι είχε σχέση με την τραγουδίστρια του γάμου και είπε ότι «δεν αισθάνεται άνετα» με την παρουσία της. «Είπε ότι είναι μια περίεργη σύμπτωση και μου είπε, "Γιατί είναι αυτό ένα θέμα, συνέβη εδώ και πολύ καιρό". "Της είπα ναι, αλλά νιώθω άβολα από αυτό. Η γυναίκα μου τότε είπε ότι είναι απλώς μουσική και δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση αφού το συγκρότημα κάνει καλή δουλειά. Της είπα ότι θέλω να μιλήσω με το συγκρότημα».

Παρά το αίτημα της συζύγου του, ο γαμπρός έγραψε ότι μίλησε με την πρώην κοπέλα του από το γυμνάσιο - η οποία ήταν «πολύ επαγγελματίας» και δεν γνώριζε ότι ήταν ο γάμος του όταν συμφώνησε να τραγουδήσει. Τελικά, της ζήτησε να «τελειώσει στα επόμενα 30 λεπτά και να φύγει». Ο γαμπρός πρόσθεσε ότι αυτή και το συγκρότημα φάνηκαν «σοκαρισμένοι», αλλά συμφώνησε να μην επιδιώξει την επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια έγραψε ότι η σύζυγός του ήταν «έξω φρενών» για την κατάσταση και «με ρωτούσε συνέχεια γιατί είναι τόσο μεγάλη υπόθεση εξαιτίας ενός πρώην» — και αν έχει «ακόμα συναισθήματα» για την πρώην.«Είπα όχι, αυτό είναι παράλογο, αλλά ένιωσα άβολα που μου θύμισαν την προηγούμενη σχέση μου τη χειρότερη δυνατή στιγμή», έγραψε ο γαμπρός. «Μου είπε ότι σπαταλώ τα λεφτά της. Της είπα ότι μπορούμε να πάρουμε έναν άλλο DJ που μπορούμε να τον βρούμε επιτόπου με τη βοήθεια του χώρου όπου θα πληρώσω πλήρως. Μου είπε ότι είναι απλώς μια άλλη σπατάλη χρημάτων γιατί " τα συναισθήματά μου είναι πολύ εύθραυστα και ότι δεν μπορώ να δω τη μεγαλύτερη εικόνα"».

«Αφού έφυγε το συγκρότημα, πήγα κατευθείαν στον υπεύθυνο του χώρου για να τακτοποιήσω τα πράγματα… εν ολίγοις [όλα] τακτοποιήθηκαν… Ο DJ έκανε καλή δουλειά, οι καλεσμένοι φαινόταν να περνούν καλά και δεν παρατήρησαν [την αλλαγή της μουσικής ] αλλά η γυναίκα μου ΔΕΝ το απολάμβανε καθόλου», κατέληξε ο γαμπρός την ανάρτησή του. «Αφού τελείωσαν όλα, πήγε κατευθείαν για ύπνο στο ξενοδοχείο».

Στα σχόλια, οι περισσότεροι χρήστες συμφωνούσαν ότι ο γαμπρός ήταν όντως λάθος, με ορισμένους να γράφουν ότι κατέστρεψε τον «δικό γάμο του για το τίποτα». «Δεν θα παντρευόμουν κάποιον τόσο εύθραυστο όσο εσύ. Κατέστρεψες την ημέρα του γάμου της γυναίκας σου», έγραψε ένας χρήστης. «Ήσουν αρκετά εγωιστής και σκεφτόσουν μόνο τον εαυτό σου. Πίστεψε με, θα ακούς γι' αυτό για χρόνια (και θα έπρεπε)», σχολίασε άλλος. «Πέρασαν 15 χρόνια», τόνισε άλλος. «Πήρες μονομερώς μια απόφαση χωρίς να συμβουλευτείς την ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ. ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ, που φαίνεται ότι δεν ασχολήθηκες και τόσο με τον προγραμματισμό. Ξεκίνα τώρα να κλαψουρίζεις». 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement