Διαφήμιση - Advertisement
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη του Ντούσκου για μετάλλιο - Gkourou.com Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη του Ντούσκου για μετάλλιο

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη του Ντούσκου για μετάλλιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Γεμάτη» Ελλάδα είναι κι η σημερινή ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η προσπάθεια του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών ξεχωρίζει, με τον Έλληνα σκιφίστα να υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πριν τρία χρόνια στο Τόκιο.

Ο Ντούσκος είναι η μεγάλη ελπίδα της σημερινής ημέρας(11:30 ΕΡΤ1) για ακόμα ένα μετάλλιο (το πέμπτο συνολικά), μετά τα δύο χάλκινα που πανηγύρισε η χώρα μας στην κωπηλασία.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα αγωνιστεί στα προκριματικά του άλματος επί κοντώ, ψάχνοντας επίδοση που θα τον στείλει στον τελικό του αγωνίσματος.

Στην σκοποβολή στα προκριματικά σκιτ ανδρών οι Μάκης Μίτας και Μπάμπης Χαλκιαδάκης, ενώ ξεκινάει στην πρώτη μέρα των προκριματικών στο σκιτ γυναικών η Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Στην κολύμβηση η Νόρα Δράκου θα «πέσει» στη 10η σειρά των προκριματικών στα 50μ. ελεύθερο γυναικών με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ στα 1.500 μ. ελεύθερο ανδρών θα κολυμπήσει στην 1η σειρά ο Δημήτρης Μάρκος.

Στην ποδηλασία δρόμου ανδρών θα «μπει» στη μάχη ο Γιώργος Μπούγλας στις 12:00, ενώ στις 13:05 η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με στόχο το «4 στα 4».

Τέλος στην ιστιοπλοΐα το πλήρωμα των 470 μεικτού (Αριάδνη Σπανάκη και Οδυσσέας Σπανάκης) θα μπουν στη Μασσαλία στην 3η και 4η κούρσα με ώρα εκκίνησης 16:45.

Από εκεί και πέρα, στις 22:00 διεξάγεται κι η αναμέτρηση της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν που θα κρίνει το αν η Εθνική θα προκριθεί στους «8» του τουρνουά μπάσκετ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης κι ένα σπουδαίο φιλικό, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρόμα στην Ιταλία.

Συνοπτικά, οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (03/08):


Διαφήμιση - Advertisement