Διαφήμιση - Advertisement
Με αυτό το κόλπο τα μεταλλικά έπιπλα κήπου θα φαίνονται σαν καινούργια χωρίς τρίψιμο - Gkourou.com Με αυτό το κόλπο τα μεταλλικά έπιπλα κήπου θα φαίνονται σαν καινούργια χωρίς τρίψιμο

Με αυτό το κόλπο τα μεταλλικά έπιπλα κήπου θα φαίνονται σαν καινούργια χωρίς τρίψιμο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια έξυπνη συμβουλή καθαρισμού που μοιράστηκαν ειδικοί στο YouTube θα κάνει τα έπιπλα του κήπου σας να δείχνουν καινούργια.  Υπάρχουν πολλές συμβουλές καθαρισμού που μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και χρήματα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χρησιμοποιείτε πολύ περισσότερο τα έπιπλα του κήπου σας. Και αν έχετε μεταλλικά έπιπλα, θα γνωρίζετε πολύ καλά πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της σκουριάς. Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί υπάρχει ένα έξυπνο μικρό κόλπο καθαρισμού που θα μπορούσε να σας λύσει τα χέρια και δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια.

Το κόλπο για να γυαλίσετε τα μεταλλικά έπιπλα κήπου και να απαλλαγείτε από τη σκουριά

Οι ειδικοί της metals4u προτείνουν τη χρήση κεριού αυτοκινήτου για να γυαλίσετε τα έπιπλα σας και να τα διατηρήσετε καθαρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή το κερί γυαλίζει το μέταλλο και δημιουργεί μια αδιάβροχη προστασία για να σταματήσει οι γρατζουνιές και η σκουριά.

Σε ένα βίντεο στο YouTube, μια γυναίκα δείχνει πώς το κερί αυτοκινήτου μπορεί να επαναφέρει τη λάμψη στις καρέκλες και τα τραπέζια του κήπου σας. Ξεκινά δείχνοντάς μας το τραπέζι του κήπου της πριν από την εφαρμογή του κεριού αυτοκινήτου. Η Kim παίρνει ένα πανί και αρχίζει να γυαλίζει τα έπιπλα. Αργότερα αποκαλύπτει τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πολλοί χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν με τη συμβουλή. «Γεια σου Kim! Αυτό δούλεψε πολύ καλά στο τραπέζι σου. Σίγουρα το ανανέωσε και άξιζε τον κόπο. Κορυφαία συμβουλή, οπότε ευχαριστώ που μοιράστηκες», έγραψε ένας χρήστης. «Φαίνεται καλό, το κερί θα το προστατεύσει τώρα. Ίσως χρειαστεί να το δοκιμάσω στο μικρό μας τραπεζάκι. Κάθε φορά που το σκουπίζω, βγαίνει λίγη βαφή στο πανί, ουφ», σχολίασε ένας άλλος χρήστης για το κόλπο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement