Διαφήμιση - Advertisement
Πύργος: Τι λέει η νύφη που πάτησε το πόδι του γαμπρού στην εκκλησία και μετα έγινε ο χαμός - Gkourou.com Πύργος: Τι λέει η νύφη που πάτησε το πόδι του γαμπρού στην εκκλησία και μετα έγινε ο χαμός

Πύργος: Τι λέει η νύφη που πάτησε το πόδι του γαμπρού στην εκκλησία και μετα έγινε ο χαμός


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία διαφορετική εκδοχή δίνει η νύφη, για τα όσα συνέβησαν χθες (25/08) το απόγευμα σε γάμο στον Πύργο, όπου πρωταγωνιστές ήταν η ίδια και ο άνδρας της, ο οποίος φέρεται να την χτύπησε, επειδή εκείνη τον πάτησε τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».

Ωστόσο, εκείνη αναφέρει πως δεν την χαστούκισε, αλλά την έσπρωξε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews.com, η νύφη τόνισε πως «ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Έπειτα από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά».

Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, τόσο ο γάμος του ζευγαριού όσο και η βάπτιση του παιδιού τους, συνεχίστηκαν κανονικά.

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του ζευγαριού, Νίκος Παναγόπουλος, έκανε λόγο για ένα… ατυχές γεγονός και πως ο ίδιος ο γαμπρός αναγνώρισε το λάθος του ζητώντας συγγνώμη.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement