Διαφήμιση - Advertisement
Συνετρίβη αεροπλάνο με 62 επιβαίνοντες στο Σάο Πάολο – Βίντεο ΣΟΚ από την στιγμή της πτώσης - Gkourou.com Συνετρίβη αεροπλάνο με 62 επιβαίνοντες στο Σάο Πάολο – Βίντεο ΣΟΚ από την στιγμή της πτώσης

Συνετρίβη αεροπλάνο με 62 επιβαίνοντες στο Σάο Πάολο – Βίντεο ΣΟΚ από την στιγμή της πτώσης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Επιβατικό αεροπλάνο συνετρίβη στο Σάο Πάολο στην Βραζιλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα στροβιλο-ελικοφόρο ATR.

O πρόεδρος της χώρας δήλωσε ότι όλοι οι επιβάτες θεωρούνται νεκροί.  Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το αεροπλάνο να πέφτει πίσω από μια συστάδα δέντρων, και να ακολουθεί ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού. Αργότερα τα πλάνα δείχνουν το αεροπλάνο να είναι τυλιγμένο στις φλόγες.

Η αεροπορική εταιρεία Voepass δήλωσε ότι το αεροπλάνο, το οποίο είχε απογειωθεί από το Cascavel, στην πολιτεία Parana, με προορισμό το κεντρικό διεθνές αεροδρόμιο του Σάο Πάολο, συνετρίβη στην πόλη Vinhedo, περίπου 80 χιλιόμετρα (50 μίλια) βορειοδυτικά του Σάο Πάολο.

Το δικινητήριο ATR-72 της εταιρείας Voepass εκτελούσε πτήση από το Κασκαβέλ της πολιτείας Παρανά με προορισμό το αεροδρόμιο Γκουαρούλος στο Σάο Πάολο.

Τα πλάνα δείχνουν το αεροπλάνο να είναι ακυβέρνητο και να πέφτει σχεδόν σαν πέτρα και χωρίς να έχει καθόλου ώση από τους κινητήρες του.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement