Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε 5ος στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Gkourou.com Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε 5ος στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε 5ος στον τελικό των 50μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερματίσε στην 5η θέση των 50 μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα κολυμβητή σε μια συγκλονιστική κούρσα να φτάνει κοντά στο μετάλλιο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Τρία εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το βάθρο των 50μ. ελεύθερο έμεινε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Στη δεύτερη συμμετοχή του σε τελικό (ο πρώτος Ελληνας κολυμβητής που το καταφέρνει), ο 31χρονος πρωταθλητής ήταν και πάλι πέμπτος -όπως και στο Τόκιο, αυτή τη φορά όμως «άγγιξε» το μετάλλιο. Τερμάτισε σε 21.59, τη στιγμή που ο 34χρτονος Γάλλος Φλοράν Μανοντού ήταν τρίτος με 21.56 και εξασφάλισε το τέταρτο διαδοχικό Ολυμπιακό του μετάλλιο στο αγώνισμα. Μία ελάχιστη διαφορά, που είναι λογικό να αφήνει με το… παράπονο τον Γκολομέεβ, που δεν έκρυψε ποτέ ότι στόχος του ήταν μία θέση στο βάθρο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement