Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το πιο δύσκολο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς 4 ζώδια μπαίνουν σε πιο ήρεμη και ευνοϊκή περίοδο - Gkourou.com Μετά το πιο δύσκολο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς 4 ζώδια μπαίνουν σε πιο ήρεμη και ευνοϊκή περίοδο

Μετά το πιο δύσκολο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς 4 ζώδια μπαίνουν σε πιο ήρεμη και ευνοϊκή περίοδο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όλοι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η ζωή ήταν αρκετά δύσκολη τον τελευταίο καιρό. Όπου κι αν πάμε, γνωρίζουμε τουλάχιστον ένα άτομο που παλεύει με τα προβλήματα. Είτε πρόκειται για εμάς είτε για κάποιον γνωστό μας, όλοι έχουμε μια ερώτηση στο πίσω μέρος του μυαλού μας: Πότε θα καλυτερέψουν τα πράγματα;

Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται αδύνατο τώρα, πλησιάζουν καλύτερες εποχές μπροστά μας, σύμφωνα με την αστρολογία.

Μια πιο ήρεμη περίοδος ξεκινά για 4 ζώδια:

  • Λέων
  • Ταύρος
  • Σκορπιός
  • Υδροχόος

Αν ανήκετε στα ζώδια του Λέοντα, του Ταύρου, του Σκορπιού ή του Υδροχόου και η ζωή σας γύρισε ανάποδα τους τελευταίους δύο μήνες (για παράδειγμα, οι σχέσεις σας ήταν απογοητευτικές ή δύσκολες ή έχετε εμπλακεί σε πολύ αγχωτικές καταστάσεις ή η ζωή σας ήταν ιδιαίτερα αγχωτική), αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι επηρεαστήκατε σε μεγάλο βαθμό από ένα από τα πιο δύσκολα  αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς: την ευθυγράμμιση του Ουρανού με τον Άρη και τον αστέρα Αλγκόλ.

O Αλγκόλ είναι ο αστέρας της ατυχίας, ενώ ο Ουρανός συμβολίζει το χάος.

Σε συνδυασμό με τον Άρη, γνωστό για την επιθετικότητά του, είναι λογικό να έχει προκληθεί μια αναστάτωση τον τελευταίο καιρό. Η αναταραχή αυτή, αποδίδεται ασφαλώς στο σύμπαν, το οποίο δημιουργεί δράματα.Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχουν επηρεαστεί εντονότερα από την μετάβαση αυτή. «Με την ευθυγράμμιση του Αλγκόλ, του Ουρανού και του Άρη, έχουν διαταραχθεί τα σταθερά ζώδια», εξηγούν οι αστρολόγοι. «Από τον Ιούνιο, τα ζώδια αυτά έχουν βιώσει χαοτικές δυσκολίες, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στη συντροφική τους ζωή, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται από αυξημένο άγχος».

Η προσπάθεια που καταβάλλουν τα ζώδια αυτά, μπορεί να είναι δύσκολη, όμως δεν είναι μάταιη. «Η μετάβαση αυτή κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν τις περιπτώσεις στις οποίες οι ίδιοι κάνουν τον εαυτό τους να γίνεται θύμα», εξηγούν οι ειδικοί.

«Αν τις τελευταίες εβδομάδες, νιώθατε μια αναταραχή, μπορείτε να ηρεμήσετε αφού τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν», εξηγούν οι αστρολόγοι. «Θα δοθούν απαντήσεις σχετικά με σχέσεις του παρελθόντος και, οι άνθρωποι θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις».

Αν το ζώδιό σας ανήκει σε κάποιο από τα παραπάνω, μην σας προκαλεί εντύπωση η πνευματική εξουθένωση που νιώθετε. Επιτέλους, η περίοδος αυτή οδεύει προς το τέλος της «καθώς η επιρροή του αστρολογικού γεγονότος πλέον υποχωρεί» και μπορείτε να περιμένετε αρμονία και επίλυση των προβλημάτων.

Σύντομα, Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, «θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τις αγχωτικές καταστάσεις στις οποίες είχαν βρεθεί». Όμως, τα ευχάριστα νέα θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη, καθώς τα τέσσερα αυτά ζώδια θα εξακολουθήσουν να βιώνουν τις επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή, μέχρι να ευθυγραμμιστεί ο πλανήτης της επικοινωνίας, στις 28 Αυγούστου.

Μπορεί η δύσκολη περίοδος να μην έχει παρέλθει ακόμη, αλλά μην τα βλέπετε όλα αρνητικά. Η τρέχουσα χρονική περίοδος, θα είναι πολύ πιο εύκολη για αυτά τα τέσσερα ζώδια σε σχέση με τους δύο τελευταίους μήνες! Τι θα γίνει όταν η δύσκολη αυτή περίοδος τελειώσει; Να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε μια πολύ πιο ήρεμη φάση της ζωής σας, στην οποία θα ευημερήσετε τόσο εσείς οι ίδιοι, όσο και οι σχέσεις σας!

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement