Διαφήμιση - Advertisement
Μία εβδομάδα πάθους και έρωτα θα ζήσουν 4 ζώδια - Gkourou.com Μία εβδομάδα πάθους και έρωτα θα ζήσουν 4 ζώδια

Μία εβδομάδα πάθους και έρωτα θα ζήσουν 4 ζώδια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το καλοκαίρι μπορεί να φεύγει αλλά ένα αστρολογικό γεγονός υπόσχεται έρωτα και πάθος σε κάποια ζώδια.

Η μαγευτική Αφροδίτη και ο γοητευτικός Πλούτωνας, ξεκινούν έναν ερωτικό χορό στις 29 Αυγούστου, κάνοντας την τελευταία εβδομάδα του, την πιο φλογερή του καλοκαιριού για 4 ζώδια. Είτε μόνα είτε με ταίρι, 4 ζώδια θα ζήσουν έντονες φαντασιώσεις, θα εκπληρώσουν επιθυμίες και θα ερωτευθούν βαθιά.

Μία εβδομάδα πάθους και έρωτα θα ζήσουν 4 ζώδια με το τρίγωνο στης Αφροδίτης στον Πλούτωνα

  • Κριός
  • Καρκίνος
  • Ζυγός
  • Ιχθύες

Κριός

Τέλη του Αυγούστου, μια φιλία εξελίσσεται γρήγορα σε έρωτα για τους Κριούς. Όσοι Κριοί έτρεφαν κρυφά αισθήματα για κάποιον φίλο ή φίλη τους, θα δουν την ενέργεια από την άλλη  πλευρά να αλλάζει και να γίνεται ερωτική. Δεν θα χρειαστεί να κάνουν καμία κίνηση, αφού οι Κριοί αφήνουν τη φλογερή τους ενέργεια να μαγνητίσει το αντικείμενο του ερωτικού τους πόθου. Η εκδήλωση του έρωτα, θα ξεκινήσει με ένα τρυφερό φιλί και θα καταλήξει σε μια παθιασμένη βραδιά.

Καρκίνος

Οι επιφυλακτικοί Καρκίνοι θα μαγνητιστούν από ένα έντονο πάθος στα τέλη του Αυγούστου, με την ισχυρή παρουσία του Πλούτωνα στον 8ο οίκο της Εγγύτητας. Ένας εραστής που γοητεύεται από τη συναισθηματική νοημοσύνη του Καρκίνου, δεν θα καταφέρει να αντισταθεί, με αποτέλεσμα οι Καρκίνοι να μην επικοινωνήσουν για κάποιο διάστημα με φίλους και συγγενείς. Θα είναι όμως για καλό, αφού θα είναι απομονωμένοι και ασφαλείς στην αγκαλιά του συντρόφου των ονείρων τους.

Ζυγός

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου οι Ζυγοί θα έχουν μια ακατανίκητη γοητεία. Δεν θα κυνηγήσουν αλλά θα προσελκύσουν ένα ξεχωριστό πρόσωπο με την ήρεμη αύρα τους, το σαγηνευτικό τους άρωμα, τις πολλά υποσχόμενες ματιές τους. Πολλοί Ζυγοί προβάλλουν αντιστάσεις και αυτό θα τους ανταμείψει με το ερωτικό πάθος που θα ζήσουν. Θα έχουν τον έλεγχο σε μια ερωτική σχέση και θα ζήσουν ένα μοναδικό πάθος.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύες, μια ερωτική σχέση ανθίζει στα τέλη του Αυγούστου. Το πάθος αυτό ίσως πολλοί Ιχθύες να το περιμένουν, αφού διαισθάνθηκαν ότι κάποιος ενδιαφέρεται για το πρόσωπό τους. Το δημιουργικό τους ταλέντο θα προσελκύσει στα δίκτυα των Ιχθύων έναν φλογερό θαυμαστή. Οι ευφυείς Ιχθύες θα κρατήσουν αυτή τη γνωριμία κρυφή για λίγες εβδομάδες, μέχρι να εξελιχθεί και να γίνει μια αφοσιωμένη σχέση.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement