Διαφήμιση - Advertisement
Επανασύνδεση με έναν χαμένο έρωτα για 4 ζώδια πριν από το τέλος του καλοκαιριού - Gkourou.com Επανασύνδεση με έναν χαμένο έρωτα για 4 ζώδια πριν από το τέλος του καλοκαιριού

Επανασύνδεση με έναν χαμένο έρωτα για 4 ζώδια πριν από το τέλος του καλοκαιριού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, έχουν μια νοσταλγία. Συνήθως, οι ιστορίες αγάπης που ξεκινούν και δεν ολοκληρώνονται, εξακολουθούν να παραμένουν ένα άλυτο μυστήριο στο μυαλό μας.

Για τους περισσότερους, οι έρωτες που χάθηκαν, για διάφορους λόγους, χωρίς να ολοκληρωθούν, κάποια στιγμή γίνονται παρελθόν και  η ζωή μπαίνει ξανά στην κανονική της τροχιά. Τέσσερα ζώδια, θα βιώσουν την επανασύνδεση με μια αγάπη από το παρελθόν, πριν το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Τα ζώδια που θα επανασυνδεθούν με έναν παλιό έρωτα

  • Καρκίνος
  • Παρθένος
  • Σκορπιός
  • Ιχθύες

Καρκίνος

Καρκίνοι, είναι γνωστό ότι δεν ξεχνάτε όσους νοιάζεστε, ακόμη και αν αυτοί δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή σας. Το φετινό καλοκαίρι, επιστρέφει ένας άνθρωπος από το παρελθόν, χωρίς όμως να σας προκαλεί μεγάλη έκπληξη.

Άλλωστε, πάντα πιστεύατε στις δεύτερες ευκαιρίες, είστε πεπεισμένοι ότι η αγάπη δεν εξαφανίζεται έτσι απλά. Ο  έρωτας παραμένει, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να ξαναεμφανιστεί.

Κατά πάσα περίπτωση, ένας άνθρωπος ξεχωριστός για εσάς, ο οποίος έκανε την καρδιά σας να χτυπά όπως κανείς άλλος, σας σκέφτεται και αυτός. Μην φοβάστε ν’ ανοίξετε και πάλι την καρδιά σας, Καρκίνοι. Από τη φύση σας, ξέρετε να φροντίζετε τους άλλους. Μπορεί αυτή να είναι δεύτερη ευκαιρία που περιμένατε και ελπίζατε. Να είστε βέβαιοι ότι, η αγάπη που νιώσατε κάποτε, εξακολουθεί να υπάρχει, περιμένοντας τη σπίθα της να ξανανάψει.

Παρθένος

Παρθένοι, έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο αναλύοντας τι έχει πάει λάθος με αυτή τη σχέση από το παρελθόν. Όμως, δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για όλα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι  θα πάρετε τις απαντήσεις που τόσο καιρό λαχταρούσατε. Είτε πρόκειται για μια τελική συζήτηση που θα σας ηρεμήσει, ή την αναβίωση της σχέσης, έρχεται κάτι στη ζωή σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά.

Το καλύτερο είναι ότι, μέσα από την επανασύνδεση, δεν θα πάρετε μόνο τις πολυπόθητες απαντήσεις.  Υπάρχει η περίπτωση, ανατρέχοντας στο παρελθόν, να δείτε τα πράγματα με διαφορετική ματιά – το ίδιο και η άλλη πλευρά. Μπορεί ο συγχρονισμός τότε να μην ήταν ο κατάλληλος, τώρα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Μπορεί τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή και για τους δυο σας. Αφήστε την καρδιά σας ανοιχτή, δεχτείτε ό,τι και αν έρθει, ακόμη και αν δεν είναι αυτό που προσδοκούσατε. Πολλές φορές, το σύμπαν έχει τον τρόπο να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε, ακόμη και όταν εμείς δεν το συνειδητοποιούμε.

Σκορπιός

Σκορπιοί, δεν σας αρέσουν οι μισοτελειωμένες υποθέσεις, και ειδικά στον έρωτα. Όταν αγαπάτε, αγαπάτε με όλη σας την καρδιά και σας παίρνει πολύ καιρό να ξεπεράσετε έναν έρωτα. Με το συγκεκριμένο άτομο, η σύνδεσή σας ήταν πολύ δυνατή και εξακολουθεί να βρίσκεται στο μυαλό σας.

Το φετινό καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι σας να συναντηθούν ξανά. Το πάθος και η χημεία σας εξακολουθούν να υπάρχουν, λες και δεν πέρασε ούτε στιγμή. Μόνο που, αυτή τη φορά, είστε πιο σοφοί. Ξέρετε τι θέλετε και δεν φοβάστε να το επιδιώξετε. Αν αυτός ο άνθρωπος ξαναβρεθεί στη ζωή σας, είναι επειδή πρέπει. Σκορπιοί, μην διστάζετε! Αφεθείτε και δείτε που θα σας πάει.

Ιχθύες

Ιχθύες, είστε γνωστοί ονειροπόλες, και στον έρωτα πάντα αναρωτιέστε «Τι θα γινόταν αν». «Τι θα γινόταν αν τα πράγματα ήταν αλλιώς;», «Πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία;». Τα καλά νέα είναι ότι η ευκαιρία που περιμένετε, θα σας βρει πριν το τέλος του καλοκαιριού. Η αγάπη από το παρελθόν την οποία αναπολούσατε στα κρυφά και που ποτέ δεν βγήκε από την καρδιά σας, έρχεται να σας βρει ξανά.

Μόνο που, αυτή τη φορά, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Είστε πιο ώριμοι και μπορεί τώρα, ο συγχρονισμός να είναι ο κατάλληλος. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας Ιχθύες, σπάνια κάνει λάθος. Η επανασύνδεση του φετινού καλοκαιριού θα είναι, ή αυτό που ονειρευόσασταν, ή οι απαντήσεις που θέλατε να ξέρετε. Σε κάθε περίπτωση, να είστε ανοιχτοί στην αγάπη και ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το τι θέλετε. Καμιά φορά το παρελθόν επηρεάζει και το παρόν, και αυτό θα σας το αποδείξει το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement