Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές έως τις 28 Αυγούστου - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές έως τις 28 Αυγούστου

Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές έως τις 28 Αυγούστου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 28 Αυγούστου.

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, θα φέρει σημαντικές αλλαγές για τέσσερα ζώδια, τα οποία θα αποκτήσουν μία νέα προοπτική ενώ θα αποκαλύψει περισσότερες δυνάμεις και… αδυναμίες. Γενικά, αυτή την περίοδο, θα αναγκαστείτε να «κατεβάσετε ταχύτητα» και να αναθεωρήσετε θέματα στην εργασία σας, συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις.

Επιπλέον, ο Ερμής, φέρνει και στιγμές απόγνωσης, στις οποίες όμως θα ανακαλύψετε τρόπους να γίνετε πιο αποδοτικοί. Στον φετινό ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου, τα μεταβλητά ζώδια και οι σταθερές θέσεις, θα σας μάθουν ότι, τα λάθη είναι ευκαιρίες για να γίνουμε καλύτεροι και να προοδεύσουμε.

Αυτή η περίοδος, είναι ευκαιρία να επανασυνδεθούμε με το εγώ μας, να βρούμε την αυτοεκτίμησή μας, ειδικά κατά την είσοδο του Ερμή στον Άρη. Να θυμάστε, αυτή την περίοδο πρέπει να διατηρήσετε την πίστη σας στον εαυτό σας και να μάθετε από τις εμπειρίες σας ώστε να εξελιχθείτε.

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν σημαντικές αλλαγές με τον ανάδρομο Ερμή έως τις 28 Αυγούστου

  • Λέων
  • Παρθένος
  • Δίδυμος
  • Τοξότης

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα φέρει πολλά θέματα στην επιφάνεια, ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικογενειακά. Οι πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Δία, δημιουργώντας μία συγκυρία που θα σας σπρώξει ώστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα και να περιμένετε όλα τα ενδεχόμενα.

Την ίδια στιγμή, με τον Ερμή στον Παρθένο, έχετε ένα πλεονέκτημα επειδή δέχεστε ιδέες που σας βοηθούν να είστε καινοτόμοι, ειδικά στον τομέα της εργασίας. Μπορεί δηλαδή, να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις με επιτυχία.

Αυτή η μετάβαση μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα σας βάλει στον σωστό δρόμο, βοηθώντας σας να δείτε τα πράγματα με περισσότερη διαύγεια και αισιοδοξία. H φορτισμένη μετάβαση θα σας βοηθήσει να ξανασυνδεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, Λέοντες, υπόσχεται μία περίοδο ανάπτυξης και επίγνωσης. Είναι μία ιδανική χρονική στιγμή να δουλέψετε ομαδικά, αφού έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες και έμπνευση! Λέοντες, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή στον Ήλιο, αφού επανέρχονται ζητήματα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε.

Παρθένος

Παρθένοι, τώρα πλέον, βλέπετε τους καρπούς της δουλειάς σας από όλο το προηγούμενο διάστημα. Με τον Ερμή κυρίαρχο, βρίσκεστε στο επίκεντρο και τα αποτελέσματα της δουλειάς σας έρχονται επιτέλους στο προσκήνιο.

Επίσης, αυτή την περίοδο, καλό είναι να φροντίσετε να διορθώσετε κάποιες σχέσεις από τα παλιά και να κερδίσετε την εύνοια των ανθρώπων, αλλού, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο χαρισματικούς. Η μετάβαση επίσης, θα φέρει μεγαλύτερη ισορροπία στην καριέρα, καθώς μπορείτε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες και πλέον δεν αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

Επίσης, είστε πρόθυμοι να ολοκληρώσετε δουλειές που σας αναθέτουν οι ανώτεροι αλλά πρέπει να ξέρετε πότε να πείτε όχι, ειδικά αν είστε εξαντλημένοι. Ένα τελευταίο μάθημα για εσάς, Λέοντες είναι να ξέρετε πότε να σταματήσετε τη φωνή του εσωτερικού σας κριτή και να ακολουθήσετε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων.

Όταν ο Ερμής θα μπει ξανά στον Λέοντα, θα έχετε περισσότερη ενέργεια, θα ανασυγκροτηθείτε και θα είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Δίας στο ζώδιό σας, σας κάνει να νιώθετε ότι αυτή είναι μία πολύ ευνοϊκή χρονιά, όμως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι τα πράγματα επιβραδύνονται. Σε κάθε περίπτωση, η μετάβαση συμβάλλει στη συνεχή σας εξέλιξη. Ο Ερμής θα δοκιμάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας για το μέλλον, μία υπενθύμιση να μην είστε πολύ σκληροί και να μην χάνετε τον στόχο σας.

Ο Δίας και ο Άρης εξακολουθούν να βρίσκονται στο ζώδιό σας, ενισχύοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης, καθώς μπαίνετε σε αυτό το νέο κεφάλαιο. Είναι εξίσου σημαντικό να «κατεβάσετε ταχύτητα», να κάνετε κανένα διάλειμμα και,  αν χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια, ειδικά όταν, με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα ξεπεράσετε τα όριά σας.

Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής και το τετράγωνο από τον Δία, να σας δημιουργεί μία ασφυκτική αίσθηση, αλλά αν επιμείνετε και παραμείνετε πιστοί στο πλάνο σας, θα τα καταφέρετε. O Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα στις 14 Αυγούστου, χαλαρώνοντας την ένταση και φέρνοντάς σας πιο κοντά σε φίλους και οικογένεια, και σε όσους σας στηρίζουν.

Τοξότης

H μετάβαση αυτή θα επηρεάσει το υψηλότερο σημείο του χάρτη σας Τοξότες, άρα θα την νιώσετε έντονα. Στα επαγγελματικά σας, ο ανάδρομος Ερμής, θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε. Η δουλειά που κάνετε τον τελευταίο χρόνο, τώρα αξιολογείται και ο Ερμής σας δίνει περισσότερες δοκιμασίες.

Η ένταση και η αγωνία σας μπορεί να ενταθούν, με τον Άρη και τον Δία στους Διδύμους, κάνοντάς σας περισσότερο επιθετικούς και καχύποπτους με όσους δεν συμφωνούν με τη φιλοσοφία σας. Ο Άρης που είναι αντίθετος στο ζώδιό σας, θα σας κάνει να βιάζεστε και να θέλετε να κερδίσετε, αλλά ίσως ο Κρόνος στους Ιχθύες να σας θολώνει την όραση και να σας βάζει εμπόδια, αναγκάζοντάς σας να «κόψετε ταχύτητα».

Η υπομονή είναι το όπλο σας, αγαπητοί Τοξότες. Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες, αλλά και ξεκάθαροι ως προς τους στόχους σας. Θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σημειώσεις. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα, θα νιώσετε πιο ήρεμοι.

Η μετάβαση αυτή, θα σας βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεων καθώς και στην ανάληψη και επανεξέταση των σχεδίων σας, ώστε να γίνουν πιο αποδοτικά.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement