Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που θα ολοκληρώσουν έναν καρμικό κύκλο 16 ετών πριν από το τέλος του 2024 – «Αρχίζει μία νέα εποχή» - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που θα ολοκληρώσουν έναν καρμικό κύκλο 16 ετών πριν από το τέλος του 2024 – «Αρχίζει μία νέα εποχή»

Τα 4 ζώδια που θα ολοκληρώσουν έναν καρμικό κύκλο 16 ετών πριν από το τέλος του 2024 – «Αρχίζει μία νέα εποχή»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τέσσερα ζώδια έχουν εγκλωβιστεί σε καρμικούς κύκλους που έχουν ανοίξει από το 2008.

Ευτυχώς, ο Πλούτωνας θα ξαναμπεί στο ζώδιο του Αιγόκερου την 1η Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2024, όταν ο πλανήτης του μετασχηματισμού και της εσωτερικής ισχύος θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο.

Είναι ένας κύκλος κινητικότητας και νέων ξεκινημάτων, ενώ τέσσερα ζώδια θα εισέλθουν σε μια ολοκαίνουργια εποχή της ζωής τους.

Ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως, θα βιώσουν πιο έντονα αυτή την μετάβαση, εφόσον αποτελεί τη συνέχεια της μεταμόρφωσης που είχε ξεκινήσει το 2008 δίνοντάς τους την ευκαιρία να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο.

Είναι μια ευκαιρία τα ζώδια αυτά να νιώσουν υπερηφάνεια για τις επιτυχίες τους και να συνεχίσουν να μαθαίνουν από τις εκπλήξεις που παρουσιάζονται στον δρόμο τους. Ο Πλούτωνας τα βοηθά να προχωρήσουν μπροστά και να πάρουν πρωτοβουλία. Η αντίληψή τους ενισχύεται από τον Πλούτωνα, κάνοντας τα ζώδια ικανά να κατακτήσουν όποιον στόχο βάλουν στο μυαλό τους.

Τα 4 ζώδια που θα ολοκληρώσουν έναν καρμικό κύκλο 16 ετών πριν από το τέλος του 2024

  • Κριός
  • Καρκίνος
  • Ζυγός
  • Αιγόκερως

Κριός

Κριοί, μπορεί να νιώθατε περιορισμένοι με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας όταν βρισκόσασταν με ανθρώπους σε ηγετικές σχέσεις και θέσεις εξουσίας. Τώρα όμως μπορεί να έχετε αποκτήσει εσείς αρμοδιότητες ή εξουσία.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σας έχει διδάξει πολλά για τη διπλωματία, ακόμη και αν εσείς δεν θέλετε να εφαρμόσετε τις τακτικές της στην καθημερινή σας ζωή. Άλλωστε, η ηγεσία και η διπλωματία δεν αφορούν αποκλειστικά το επάγγελμα ή την εκπαίδευση, αλλά και την οικογένεια.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας έχει αναθέσει πολλές ευθύνες, ορισμένες από τις οποίες ιδιαίτερα απαιτητικές με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω. Τώρα που βλέπετε την εξέλιξή σας, τις βάσεις που έχετε βάλει, το πώς οι αξίες σας, σας έχουν στηρίξει, καταλαβαίνετε ότι τα έχετε καταφέρει. Τα κατορθώματά σας πολλαπλασιάζονται με την μετάβαση αυτή, αφού ο Πλούτωνας επιστρέφει για να σας δώσει κάποια πολύτιμα μαθήματα. Πλέον, τα πράγματα είναι πιο διαχειρίσιμα και εσείς είστε έτοιμοι για μια ακόμη μάχη την οποία αναμφίβολα θα κερδίσετε.

Ίσως όμως ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση προκειμένου να κερδίσετε φίλους και εχθρούς. Κερδίζετε τον σεβασμό των γύρω σας, κάνετε στην άκρη την ανώριμη και επαναστατική πλευρά σας ώστε να καλλιεργήσετε την πιο ώριμη, σοφή και υπομονετική εκδοχή του εαυτού σας.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το καθοριστικό σημάδι της  μετάβασης αυτής, είναι το ότι έχετε μάθει να είστε περισσότερο ανεξάρτητοι μέσα από τις προηγούμενες σχέσεις και εμπειρίες σας. Η είσοδος του Πλούτωνα πίσω στον Αιγόκερω, είναι ένα μάθημα για να προστατεύετε τα όριά σας ώστε να μπορείτε να προχωράτε μπροστά.

Μέσα σ’ αυτά τα 16 χρόνια, έχει εξελιχθεί η ικανότητά σας ν’ αγαπάτε. Καρκίνοι, μπορεί να είστε ήδη σε μια σχέση με κάποιον που έχει την ενέργεια που αναζητάτε σ’ έναν ερωτικό σύντροφο. Αν όμως είστε αδέσμευτοι, δεν θα είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με λιγότερα.

Ακόμη μια επίδραση της μετάβασης, είναι η σχέση σας με το παρελθόν και πώς αυτό επηρεάζει το παρόν σας. Αν και είναι δύσκολο να ξεχάσετε το παρελθόν, βλέπετε πως αυτές οι εμπειρίες έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητά σας και σας έχουν κάνει ν’ ακολουθήσετε τον δρόμο που σας ταιριάζει.

Τώρα, με τον Πλούτωνα ανάμεσα σε δύο ζώδια, μπορεί το ταξίδι να είναι διαφορετικό αλλά αρχίζετε να βρίσκετε τα χαμένα κομμάτια του παζλ. Ο Κρόνος στους Ιχθύες, σας βοηθά να συνεχίσετε ν’ ανακαλύπτετε ποιος είστε και να παλεύετε για τα πιστεύω σας. Τους δύο επόμενους μήνες, γράφετε τον επίλογο της ιστορίας σας, το επόμενο κεφάλαιο της οποίας θα εστιάζει στη σοφία και την εξυπνάδα σας.

Ζυγός

Ζυγοί, πριν δείτε πως αλλάζουν οι ερωτικές σας σχέσεις με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, αναλογίζεστε ορισμένες καθοριστικές στιγμές κατά την παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι οποίες σχετίζονται άμεσα στο σύστημα αξιών σας. Τα τελευταία 16 χρόνια σας βοήθησαν να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, οι οποίες σας έδωσαν την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ηγετικές σας ικανότητες.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, μπορεί να σας έχει κάνει πιο ευφυείς συναισθηματικά και πιο οξυδερκείς πνευματικά. Ο Πλούτωνας, σας βοηθά να αποκαλύψετε μυστήρια που αφορούν το σπίτι, μία μετάβαση που σας κάνει πιο συμπονετικούς και προστατευτικούς με τους άλλους.

Αν και μπορεί να ήταν δύσκολο, η καρδιά σας, την περίοδο αυτή, ωρίμασε, ενώ η ικανότητά σας να αγαπάτε άνευ όρων αντανακλάται σ’ όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Οι ρόλοι που έχετε αναλάβει κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, αφορούν τον οίκο της καριέρας, ειδικά αν έχετε αναλάβει διευθυντικές σχέσεις.

Αυτό σας βοηθά να καταλαβαίνετε καλύτερα τους άλλους, καθώς οι άλλοι γύρω σας, καταλαβαίνουν ότι η ευγένεια και το ενδιαφέρον σας, είναι γνήσια. Ο Πλούτωνας, σας βοηθά να δείτε τον εαυτό σας διαφορετικά και ν’ αναλάβετε ρόλους που εξισορροπούν την εσωτερική σας δύναμη.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, είστε δυνατοί, με  αυτοπεποίθηση. Επίκεντρο της προσοχής σας θα είναι το ποιος είστε, τι έχετε βιώσει στο παρελθόν, πόσο έχετε προχωρήσει και πόση δύναμη έχετε κερδίσει

Η εστίαση θα είναι τώρα στην ανάκτηση της θέσης σας στον ήλιο και να μην σας απογοητεύσουν οι αποτυχίες του παρελθόντος.

Με τον Πλούτωνα πίσω στο ζώδιο σας, αυτό μπορεί να είναι το αποκορύφωμα όλων όσων έχετε υπομείνει, μάθει και αποδεχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Καθώς ετοιμάζεστε να κοιτάξετε μπροστά, ο Πλούτωνας μπορεί να αντιπροσωπεύσει ένα φως που σας καθοδηγεί, μία  ελπίδα και μια ευκαιρία να συνδεθείτε όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους.

Δημιουργείτε καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας και το είστε πιο πρόθυμοι να ακούσετε – θα δείτε ότι αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Το πέρασμα αυτό, σας βοηθά  να ανοίξετε το μυαλό, την καρδιά και το πνεύμα σας σε ό, τι βρίσκεται μπροστά σας.

Δεν μένετε άλλο στάσιμοι εξ αιτίας του φόβου, επειδή μέσα από αυτές τις αλλαγές έχετε ανακαλύψει τη δύναμη και τις ικανότητές σας, αυτές που σας βοήθησαν να τα καταφέρετε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement