Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που θα ξεπεράσουν τις προκλήσεις σήμερα – «Θα προκύψει κάτι απρόβλεπτο, αλλά θα τα καταφέρουν» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που θα ξεπεράσουν τις προκλήσεις σήμερα – «Θα προκύψει κάτι απρόβλεπτο, αλλά θα τα καταφέρουν»

Τα 3 ζώδια που θα ξεπεράσουν τις προκλήσεις σήμερα – «Θα προκύψει κάτι απρόβλεπτο, αλλά θα τα καταφέρουν»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κάθε φορά που έχουμε μία μετάβαση, όπως το τετράγωνο της Σελήνης στον Άρη, ξέρουμε ότι μας περιμένει λίγο δράμα. Μπορεί να νομίζουμε ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, όμως, η 6η Αυγούστου μας δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει «ακόμη».

Συγκεκριμένα, για τρία ζώδια, η αστρολογική γεύση θα είναι κάπως…πικρή και θα πρέπει να υπερβούν κάποια εμπόδια.

Θα γίνει μία παρεξήγηση, ή θα προκύψει κάτι απρόβλεπτο.

Πώς θα διαχειριστούν τις προκλήσεις αυτά τα 3 ζώδια; Θα τις ξεπεράσουν. Καρκίνοι, Λέοντες και Αιγόκεροι, μην πτοείστε – συνεχίστε.

Τα 3 ζώδια που τα καταφέρνουν σήμερα παρά τις προκλήσεις

  • Καρκίνος
  • Λέων
  • Αιγόκερως

Καρκίνος

Λόγω της φύσης του τετραγώνου της Σελήνης στον Άρη στο δικό σας ζώδιο Καρκίνοι, νιώθετε ότι η σημερινή μέρα κουβαλά προκλήσεις, μερικές από τις οποίες δεν θέλετε καθόλου ν’ αντιμετωπίσετε.

Δεν ήσασταν κατ’ ανάγκη έτοιμοι για τις συγκεκριμένες προκλήσεις τη δεδομένη στιγμή. Αλλά θα τις διευθετήσετε. Σωστά; Σωστά!

Το τετράγωνο της Σελήνης στον Άρη, δεν φέρνει μόνο προκλήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι, αλλά και τη δυνατότητα να τις ξεπεράσετε, καθώς αυτή είναι μία μετάβαση που σχετίζεται με την προσωπική ανάπτυξη και τη δύναμη.

Για εσάς, Καρκίνοι, το στοίχημα θα κερδηθεί εύκολα.Φυσικά, δεν είστε ενθουσιασμένοι που προκύπτει ακόμη μία πρόκληση, αλλά για εσάς είναι κάτι συνηθισμένο.

Η δική σας πρόκληση, Καρκίνοι, είναι μία που θα σας αναγκάσει να υπερασπιστείτε τα «πιστεύω» σας για ακόμη μία φορά.

Ναι, μπορεί να μοιάζει περιττό, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχετε κουραστεί να πρέπει να υπερασπίζεστε τη γνώμη σας κάθε τόσο.

Αν μείνετε πιστοί στο αρχικό σας σχέδιο αλλά το αμφισβητήσει κάποιος άλλος, τότε δεν είναι δικό σας το πρόβλημα.

Λέων

Στις 6 Αυγούστου, αγαπητοί Λέοντες, αποδεικνύετε ότι δεν είστε άνθρωπος που σηκώνει πολλά παιχνίδια, ειδικά τώρα, που είναι η δική σας περίοδος.

Η σημερινή Τρίτη φέρνει την μετάβαση της Σελήνης στο τετράγωνο του Ερμή, που δίνει το μήνυμα σε όσους αρέσει να σας προκαλούν, να «είναι προσεκτικοί».

Τι είναι λοιπόν μία ακόμη πρόκληση στις τόσες που έχετε αντιμετωπίσει; Ειλικρινά, τίποτα, και με το τετράγωνο της Σελήνης στον Άρη στο πλευρό σας, θα δείτε τα εμπόδια ως μέρος του παιχνιδιού.

Σε μερικά θα κερδίσετε, σε άλλα θα χάσετε αλλά στο τέλος, θα τα ξεπεράσετε όλα.  Αν και η ένταση του τετραγώνου της Σελήνης και του Άρη σας επηρεάζει, η μέρα θα είναι αρκετά καλή για εσάς, Λέοντες.

Αυτό, σημαίνει ότι δεν σας επηρεάζει το περιβάλλον ή μάλλον, ότι η αρνητικότητα δεν καταφέρνει να σας «ρίξει». Η δική σας πρόκληση στο σημείο αυτό, είναι στο να την υπερβείτε και να παραμείνετε σταθεροί στην πορεία σας.

Αιγόκερως

Όταν συμβαίνει μία μετάβαση, όπως το τετράγωνο της Σελήνης στον Άρη, Αιγόκεροι, το ξέρετε καλά ότι έχετε μπροστά σας προκλήσεις. Όμως, μπορείτε να τις αντιμετωπίζετε πολύ επιδέξια και γι’ αυτό, όταν προκύπτει το πρόβλημα, εσείς καταφέρνετε να το επιλύετε.

Αυτή, άλλωστε, είναι η φύση σας. Να ξεπερνάτε τα εμπόδια και προχωράτε. Άλλωστε, τι άλλο να κάνετε; Να υποκύψετε; Να ενδώσετε; Με τίποτα.

Από τη φύση σας είστε νικητές, Αιγόκεροι και,  όπως πάντα,  στοχεύετε στη νίκη, έτσι και τώρα,  πολεμάτε και, τα καταφέρνετε. Το σημαντικότερο, Αιγόκεροι είναι ότι τα έχετε καταφέρει στο παρελθόν.

Αν το τετράγωνο της Σελήνης στον Άρη σας ρίξει πάλι στα ίδια, εσείς θα ξέρετε καλά τι πρέπει να κάνετε.  Αντιμετωπίζετε την κατάσταση με το χαρακτηριστικό στιλ του Αιγόκερου και συνεχίζετε ανενόχλητοι.

Η 6 Αυγούστου θα είναι παρά τις δυσκολίες, ακόμη μία καλή μέρα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement