Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που λένε «αντίο» στην μοναξιά σήμερα - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που λένε «αντίο» στην μοναξιά σήμερα

Τα 3 ζώδια που λένε «αντίο» στην μοναξιά σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σύμφωνα με το ημερήσιο ωροσκόπιο, η μοναξιά φτάνει στο τέλος για τρία ζώδια στις 17 Αυγούστου. Αν και η απότομη αυτή αλλαγή μπορεί να  εκπλήξει κάποιους, θα αποτελέσει την αρχή μιας βαθύτερης κατανόησης του εαυτού τους, καθώς η ζωή γεμίζει με διαφορετικό νόημα!

Κατά τη διάρκεια της συνόδου της Σελήνης με τον Πλούτωνα, τελικά θα καταλάβουμε γιατί νιώθαμε τόσο απομονωμένοι.

Τρία ζώδια επιθυμούν όσο τίποτα να ξεπεράσουν την μοναξιά τους και σήμερα βρίσκουν το «καταφύγιό» τους.

Επειδή η σύνοδος Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μια διέλευση που προάγει τη ψυχική και συναισθηματική αλλαγή, αυτά τα τρία ζώδια βρίσκουν έναν τρόπο να βγουν επιτέλους από το σκοτάδι. Η σύνοδος Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μια θετική διέλευση, επομένως το ταξίδι αυτό θα οδηγήσει σε μία πιο χαρούμενη ζωή. Μπορούν να αφήσουν πίσω τον μοναχικό τρόπο ζωής.

Τα 3 τυχερά ζώδια που αποχαιρετούν την μοναξιά στις 17 Αυγούστου:

  • Κριός
  • Δίδυμος
  • Ιχθύες

Κριός

Κριοί, η διάθεσή σας, σας έκανε να νιώθετε πιο μόνοι απ’ ό,τι πραγματικά είστε.  Τελευταία, νιώθατε λυπημένοι και πλέον αποφασίζετε να πείτε αντίο στη θλίψη και, τελικά τα καταφέρνετε.

Η 17 Αυγούστου είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για εσάς και αυτό επειδή η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας αφυπνίζει. Δεν πειράζει αν νιώθατε άσχημα για τον εαυτό σας. Άλλωστε, πράγματι έχετε περάσει πολλά αλλά γνωρίζετε επίσης πολύ καλά ότι οι επιλογές σας είναι είτε να παραμείνετε στάσιμοι, ή να προχωρήσετε μπροστά.

Ως τυπικοί Κριοί, στη ζωή σας δεν υπάρχει χώρος για οπισθοδρόμηση. Από σήμερα, Σάββατο, προχωράτε μπροστά, βλέπετε την μοναξιά σας ως μία παροδική φάση στη ζωή σας και ενεργείτε παρορμητικά. Πριν καλά – καλά το καταλάβετε, όλα παίρνουν τον δρόμο τους Κριοί. Άλλωστε, πότε μείνατε για πολύ στο σκοτάδι; Ποτέ!

Δίδυμος

Δίδυμοι, σήμερα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε τόσο μόνοι όσο νομίζετε. Ναι πράγματι, νιώθατε εγκατάλειψη για μεγάλο διάστημα όμως αυτό επειδή δεν θέλατε να δείτε πόσοι άνθρωποι γύρω σας, σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

Σήμερα, Δίδυμοι, έχετε τη βεβαιότητα ότι κάποιοι άνθρωποι θα είναι για πάντα στη ζωή σας. Αν νιώθετε φόβο εγκατάλειψης, μην ανησυχείτε καθόλου. Θα δείτε ότι, φίλοι και οικογένεια θα θέλουν να σας επιβεβαιώσουν.

Αυτοί οι άνθρωποι, θέλουν να είναι στο πλευρό σας και κανείς δεν αφήνει να νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι – δεν έχετε κανέναν λόγο να αισθάνεστε έτσι, άλλωστε.

Το ξέρετε ότι δεν θέλετε να είστε μόνοι σας και αρκεί να ρίξετε μία ματιά γύρω σας ώστε να βεβαιωθείτε πως θα έχετε πάντα ανθρώπους που σας νοιάζονται στο πλάι σας. Δίδυμοι, όλα γίνονται για καλό!

Ιχθύες

Ιχθύες, δεν πρόκειται να ζήσετε άλλες μοναχικές νύχτες, αφού η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σας δείχνει πως να ξεφύγετε από αυτή τη νοοτροπία, κάνοντάς σας να νιώθετε πολύ καλύτερα. Όλοι μας περνάμε περιόδους μοναξιάς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Μην θεωρήσετε ότι η μοναξιά θα είναι κάτι το μόνιμο, αφού δεν ήταν παρά μόνο μία περίοδος προσαρμογής.

Ιχθύες, θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε κάτι διαφορετικό. Όλο αυτό το διάστημα, πιστεύατε ότι δεν έχετε φίλους και τώρα φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Δεν έχετε δίκιο να λέτε ότι είστε μόνοι σας – δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Στις 17 Αυγούστου, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί μία χαρούμενη ημέρα. Επιτέλους, παραδέχεστε ότι η μοναξιά σας ήταν μία κατάσταση παροδική.

Τώρα λοιπόν, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο. Είστε σε θέση να ξεκινήσετε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Δεν θα αισθάνεστε πλέον μόνοι, Ιχθύες!

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement