Διαφήμιση - Advertisement
Μαθήματα δύναμης δίνουν 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες - Gkourou.com Μαθήματα δύναμης δίνουν 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες

Μαθήματα δύναμης δίνουν 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αν, στις 27 Αυγούστου, πρέπει να υπερβείτε κάποιο εμπόδια, τότε μάλλον θα επηρεαστείτε από τις δυνάμεις του τετραγώνου της Σελήνης στο Κρόνο. Σύμφωνα με την αστρολογία, κατά τη διάρκεια μιας τόσο ισχυρής μετάβασης , πρέπει να είμαστε προσεκτικοί: η σημερινή μέρα δεν θα είναι εύκολη αλλά αυτό είναι το νόημά της.

Συγκεκριμένα, τρία ζώδια θα δεχτούν τις σημερινές προκλήσεις και θα δώσουν μαθήματα δύναμης και αποφασιστικότητας. Τα ζώδια που σήμερα θα υπερβούν τις προκλήσεις, θ’ αποδείξουν την υπεροχή τους.

Η υπέρβαση μιας δυσκολίας, η υπερπήδηση ενός εμποδίου, η υπομονή σε μια δυσχερή κατάσταση είναι αξιέπαινα κατορθώματα. Αργότερα, θα μιλάτε για αυτές τις δυσκολίες με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια. Τρία ζώδια θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις σημερινές προκλήσεις και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν.

Μαθήματα δύναμης δίνουν 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες

  • Ταύροι
  • Αιγόκεροι
  • Υδροχόοι

Ταύρος

Ταύροι, εδώ και μήνες σας ταλαιπωρεί ένα συγκεκριμένο θέμα που πλέον έχει αρχίζει και μοιάζει άλυτο. Δεν έχετε καταφέρει ακόμη να το ξεπεράσετε, μόνο και μόνο επειδή, ειλικρινά, δεν το είχατε πάρει απόφαση μέχρι τώρα. Σήμερα όμως, τα πράγματα αλλάζουν και καταφέρνετε να υπερβείτε αυτό το εμπόδιο.Άλλωστε, το ξέρατε ότι κάποια μέρα θα απαλλασσόσασταν από αυτή τη δυσκολία, απλώς δεν ξέρατε ποια μέρα ακριβώς. Σήμερα, 27 Αυγούστου, φεύγει επιτέλους από την μέση αυτό το πρόβλημα. Αστρολογικά, η μετάβαση της Σελήνης στο τετράγωνο του Κρόνου σας δείχνει ακριβώς τι δεν κάνετε σωστά ή μάλλον…κ αθόλου. Η Τρίτη σας φέρνει την ευκαιρία να δείτε αντικειμενικά αυτή την πρόκληση και εσείς βρίσκετε την δύναμη να την ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, σήμερα κάτι ολοκληρώνεται. Εδώ και αρκετό καιρό, δουλεύατε με αφοσίωση για έναν σκοπό, ο οποίος μπορεί να ήταν ή μια συντροφική σχέση, ή μια παρουσίαση στη δουλειά σας. Αυτό είναι το εμπόδιο που δεν έχετε ξεπεράσει και το οποίο σας προκαλεί δυσφορία.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως,  με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα το ξεπεράσετε και αυτό το εμπόδιο, όχι όμως μέχρι να περάσει η επιρροή της μετάβασης της Σελήνης στο τετράγωνο του Κρόνου, με το τέλος της οποίας συνειδητοποιείτε ότι τα έχετε καταφέρει. Σήμερα είναι η μέρα που αντιμετωπίζετε, και ξεπερνάτε τη δυσκολία.

Αν θέλετε αποδείξεις για την αγάπη κάποιου, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να την ανακαλύψετε. Αν πάλι θέλετε να ξέρετε πώς θα εξελιχθούν οι επαγγελματικοί σας στόχοι, επίσης αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα, καθώς σήμερα ολοκληρώνετε ένα έργο που έχετε αναλάβει. Θα το υπερβείτε και αυτό το εμπόδιο.

Υδροχόος

Υδροχόοι, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε το εμπόδιο της σημερινής ημέρας; Όπως όλα δείχνουν, εδώ και καιρό αναβάλλετε κάτι που πρέπει να κάνετε. Πρέπει να δώσετε προσοχή σε κάτι συγκεκριμένο, καθώς δεν γίνεται να συνεχίσετε να αγνοείτε αυτή την κατάσταση.

Για εσάς, η πρόκληση θα είναι μεγάλη, επειδή σας επηρεάζει σε πολλά επίπεδα, και είναι κάτι που υποκρινόσασταν ότι δεν υπάρχει. Αν πρόκειται για ένα ζήτημα υγείας, είναι μια πραγματική πρόκληση και μάλιστα μια που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας και έτσι, θα την ξεπεράσετε.

Θα χρειαστεί να κάνετε μερικές βελτιώσεις στον τρόπο ζωής σας.  Υδροχόοι, δεν πρέπει να αστειεύεστε με την υγεία  σας. Οφείλετε να σέβεστε το σώμα σας. Μπορεί να μην έχετε συνηθίσει να φροντίζετε τον εαυτό σας, αλλά αυτή ακριβώς είναι η πρόκληση που θα πρέπει να ξεπεράσετε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement