Διαφήμιση - Advertisement
Τέλος η μοναξιά για 3 ζώδια - Gkourou.com Τέλος η μοναξιά για 3 ζώδια

Τέλος η μοναξιά για 3 ζώδια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την Κυριακή, 25 Αυγούστου, 3 ζώδια έχουν πολλούς λόγους να γιορτάζουν. Η σημερινή ημέρα υπόσχεται να είναι αυτή ακριβώς που χρειαζόσασταν. Η αστρολογική πρόβλεψη της σημερινής ημέρας, έχει μια κοινωνική πλευρά και 3 ζώδια δεν έχουν κανέναν λόγο να είναι μόνα.

Οι φίλοι φαίνεται να συγκεντρώνονται γύρω μας σήμερα και για τρία ζώδια, αυτό το είδος συντροφικότητας έρχεται πιο γρήγορα. Επειδή έχουμε να συνεργαστούμε με μια χρήσιμη και αγαπημένη διέλευση, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν είμαστε μόνοι και η παρέα μας είναι από αυτές που μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Ίσως αυτή η μέρα να έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και το να αποδεχτούμε επιτέλους ότι είναι εντάξει να είμαστε ευάλωτοι με τους φίλους μας. Νιώθουμε μοναξιά επειδή εμποδίζουμε την αγάπη να εισέλθει στον κόσμο μας. Έχουμε πληγωθεί και απογοητευτεί στο παρελθόν και δεν θέλουμε να επαναληφθεί η ίδια παράσταση. Η 25η Αυγούστου μας επιτρέπει να επιστρέψουμε σε αυτή την πιο ευτυχισμένη ύπαρξη.

Τέλος η μοναξιά για 3 ζώδια – Αυτό που θέλουν θα πραγματοποιηθεί

  • Κριοί
  • Παρθένοι
  • Ιχθύες

 

Κριός

Κριοί, ξέρετε τον λόγο της μοναξιάς και αυτός είναι η απόσταση στην οποία κρατάτε τους ανθρώπους, από φόβο μήπως πληγωθείτε ξανά. Είστε υπερπροστατευτικός με την καρδιάς σας, όμως αυτό σας κάνει να νιώθετε μοναξιά. Ευτυχώς, η μοναχική περίοδος είναι παροδική για εσάς Κριοί, καθώς σήμερα, Κυριακή, νιώθετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε  και να περάσετε καλά. Θα σας καλέσουν κάπου και εσείς δεν θα αρνηθείτε.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι, λόγω της διέλευσης της Σελήνης σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα διαπιστώσετε ότι απολαμβάνετε αυτό στο οποίο μπλέκεστε και θέλετε να το ξανακάνετε. Νιώθετε πλέον ότι η μοναξιά σας ήταν μια παροδική κατάσταση και τώρα την αφήνετε πίσω σας. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας, Κριοί!

Παρθένος

Παρθένοι, κάνετε αστεία με την τάση σας να αποφεύγετε τις εξόδους πλέον, ή μπορεί να στεναχωριέστε που δεν διασκεδάζετε πλέον όπως παλιά. Αν αστειεύεστε με αυτό το θέμα να γνωρίζετε ότι σας πονά. Αισθάνεστε μοναξιά, ακόμη και όταν είστε μαζί με άλλους.

Το ευχάριστο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση και να αφήσετε πίσω την μοναξιά. Στις 25 Αυγούστου, έχετε τη βοήθεια της μετάβασης της Σελήνης στο τρίγωνο της Αφροδίτης και βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους τα πηγαίνετε καλά.

Μία μέρα που μπορεί να σας μοιάζει σαν ακόμη μια μοναχική ημέρα, γρήγορα μετατρέπεται σε μια ημέρα που, όχι μόνο περνάτε καλά  με φίλους, αλλά γεμίζετε και με έμπνευση για να βγαίνετε έξω όλο και πιο συχνά. Παρθένοι, αυτό που θέλετε, τελικά θα πραγματοποιηθεί.

Ιχθύς

Ιχθύες, είστε μοναχικά άτομα και η μοναξιά δεν σας πειράζει. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο μόνοι σας όμως, τώρα τελευταία έχει αρχίζει και σας πειράζει. Προσπαθείτε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε αλλά στο βάθος, εύχεστε να ήσασταν με κάποιον που θα μπορούσατε να περάσετε μαζί χρόνο και να διασκεδάσετε.

Την Κυριακή, 25 Αυγούστου, η μοναξιά φτάνει στο τέλος της, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε χρόνο με φίλους. Μπορεί να μην είναι το πάρτι του αιώνα, όμως μία έξοδος για φαγητό με έναν καλό φίλο, δεν κάνει ποτέ κακό.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο όμορφα θα περάσετε αν δεχτείτε την πρόσκληση ενός ανθρώπου. Κατά τη δημιουργία του τριγώνου της Σελήνης στην Αφροδίτη, θεωρείτε την πρόσκληση αυτή ως κάτι θετικό, ενώ, όσο η μέρα θα προχωρά, θα θέλετε όλο και περισσότερα. Ιχθύες, ήρθε ο καιρός να αποχαιρετίσετε την μοναξιά.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement