Διαφήμιση - Advertisement
«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της γυναίκας του 33χρονου που σκοτώθηκε ενώ έκανε παραπέντε - Gkourou.com «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της γυναίκας του 33χρονου που σκοτώθηκε ενώ έκανε παραπέντε

«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της γυναίκας του 33χρονου που σκοτώθηκε ενώ έκανε παραπέντε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης, έπειτα από την είδηση θανάτου του 33χρονου Ραφαήλ, κάνοντας παραπέντε, το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης για να παραλάβει τη γυναίκα του και, καθώς ήταν έμπειρος χειριστής αλλά και εκπαιδευτής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Αβάσταχτος ο πόνος, καλό ταξίδι»

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία με μια ανάρτησή της στο Facebook είπε το δικό της «αντίο».

«Αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων. Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε, η οποία και απεικονίζει μια μαύρη κορδέλα.

Την ίδια στιγμή, κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, δεκάδες φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του ζευγαριού έσπευσαν για να εκφράσουν την λύπη και την οδύνη τους.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement