Διαφήμιση - Advertisement
Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του – Η γυναίκα είχε δεχθεί περισσότερες από 30 μαχαιριές - Gkourou.com Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του – Η γυναίκα είχε δεχθεί περισσότερες από 30 μαχαιριές

Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του – Η γυναίκα είχε δεχθεί περισσότερες από 30 μαχαιριές


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε μια συγκλονιστική υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινότητα του Στάτεν Άιλαντ των ΗΠΑ, οι αρχές ερευνούν τον θάνατο ενός ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, εξετάζοντας την περίπτωση ο άνδρας να δολοφόνησε τη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι που βρίσκεται στο Graniteville, λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης, όπου βρέθηκε μπροστά σε μια φρικιαστική σκηνή εγκλήματος.

Η 36χρονη Priscilla Scarpati βρέθηκε νεκρή, έχοντας δεχτεί περισσότερες από 30 μαχαιριές, σύμφωνα με τη New York Post. Ο σύντροφός της, James Guidone, 37 ετών, βρέθηκε επίσης μέσα στο σπίτι, χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς εμφανή σημάδια τραύματος. Και οι δύο διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο από τις αρχές.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινότητα, καθώς πηγές αναφέρουν ότι οι Scarpati και Guidone μπορεί να ήταν αρκετές ημέρες νεκροί πριν εντοπιστούν τα άψυχα σώματά τους. Οικογένεια και γείτονες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις αστάθειας και έντασης το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στην οικογένεια του Guidone, που φαίνεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Η θεία του Guidone, Laura Guidone, η οποία είχε τακτική επικοινωνία με τον ανιψιό της, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και σοκ για το τραγικό γεγονός. «Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έκανε αυτό», δήλωσε η Laura, εμφανώς συγκλονισμένη. Περιέγραψε πώς ο James Guidone πάλευε με την ψυχική του υγεία, ιδιαίτερα με το άγχος και την πίεση της ευθύνης, καθώς φρόντιζε τον αδελφό και τον πατέρα του, που και οι δύο αντιμετώπιζαν προβλήματα με τον εθισμό σε ουσίες.

«Προσπάθησα να τον βοηθήσω, αλλά στο μυαλό του τα πράγματα ήταν μονόδρομος, και αυτό ήταν. Δεν άκουγε τίποτα άλλο», είπε η Laura Guidone, αποκαλύπτοντας τις συνεχείς ανησυχίες του ανιψιού της για το σπίτι και την υποθήκη του. «Ήταν ανήσυχος για το πώς θα πληρώσει το δάνειο».

Η ψυχική κατάσταση του 37χρονου φαίνεται πως επιδεινωνόταν συνεχώς, σύμφωνα με τη θεία του. Συχνά της έστελνε μηνύματα, εκφράζοντας την απελπισία και την απόγνωσή του. «Η κατάστασή του ήταν τόσο άσχημη», εξήγησε η ίδια. «Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, έπρεπε να τον κρατάω και να τον αγκαλιάζω». Τα μηνύματά του γίνονταν όλο και πιο απελπισμένα προς το τέλος του Ιουλίου, με τον Guidone να ανησυχεί έντονα για την αστάθεια του αδερφού του και για καβγάδες που είχε με τη σύντροφό του.

Η επικοινωνία τους σταμάτησε ξαφνικά γύρω στις 9 Αυγούστου, γεγονός που ανησύχησε ιδιαίτερα τη Laura Guidone. «Και μετά δεν άκουσα τίποτα από αυτόν», ανέφερε. «Συνέχισα να τον ρωτάω, “Πώς είναι τα πράγματα;”». Όταν η θεία του δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του για αρκετές ημέρες, αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να ζητήσει έναν έλεγχο ευημερίας.

Ο γείτονας του James Guidone, Glen Vosbrink, ανέφερε στην Gothamist ότι η Laura Guidone τον επισκέφθηκε την Τρίτη, αναζητώντας τον ανιψιό της. «Μου είπε, “Τον είδες καθόλου;”», ανέφερε ο Vosbrink. «Ήθελε να προσπαθήσει να μπει στο σπίτι, επειδή δεν απαντούσε κανείς. Είχε μαζευτεί αλληλογραφία πέντε ημερών, και τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και δεν υπήρχε τρόπος να μπει κανείς στο σπίτι, περιέγραψε η Laura Guidone. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σκηνή βρήκαν επίσης το γατάκι του 37χρονου νεκρό. «Πέρασε πολλά, αυτό το παιδί», είπε ξανά η θεία του, δείχνοντας τη βαθιά της θλίψη. «Προσπάθησα να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα».

Οι αρχές έχουν διατάξει τοξικολογικές εξετάσεις στο σώμα του James Guidone, για να διαπιστώσουν αν υπήρχαν ουσίες που ενδέχεται να συνέβαλαν στην τραγωδία. Η ιατροδικαστική υπηρεσία της πόλης θα καθορίσει επίσημα την αιτία θανάτου τόσο του Guidone όσο και της Scarpati, καθώς η κοινότητα περιμένει με αγωνία να μάθει περισσότερα για τα αίτια αυτής της οικογενειακής τραγωδίας.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement