Διαφήμιση - Advertisement
Τα 3 ζώδια που θα δουν την τύχη να τους χαμογελάει έως τις 18 Αυγούστου – «Έρχονται νέα ξεκινήματα – Αφεθείτε στην μαγεία» - Gkourou.com Τα 3 ζώδια που θα δουν την τύχη να τους χαμογελάει έως τις 18 Αυγούστου – «Έρχονται νέα ξεκινήματα – Αφεθείτε στην μαγεία»

Τα 3 ζώδια που θα δουν την τύχη να τους χαμογελάει έως τις 18 Αυγούστου – «Έρχονται νέα ξεκινήματα – Αφεθείτε στην μαγεία»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για τρία ζώδια, η τύχη θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή σ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το σύμπαν έχει ιδιαίτερους τρόπους να μας φέρνει ακριβώς στο σημείο που πρέπει να βρισκόμαστε. Αυτό το ταξίδι έχει ανακατευθύνσεις, καρμικά διδάγματα, το κλείσιμο παλιών τραυμάτων και ακόμη κάποιες κοσμικές συνειδητοποιήσεις για το πόσα θέλετε για τη ζωή σας.

Όσα έχετε ζήσει, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε μάθημα και να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Η ζωή δεν είναι μονόδρομος όπως πολλοί νομίζουν αλλά γεμάτη στροφές όπου αναθεωρείτε διαρκώς κάποια θέματα ή ευκαιρίες μέχρι να γίνετε το άτομο που θα εισπράξει αφθονία, επιτυχία και την τύχη που φέρνουν αυτά.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε αφορά κοσμικές ευκαιρίες και μεταμορφώσεις. Οδηγείστε στην εξέταση ορισμένων θεμάτων της ζωής σας ώστε να επιλέξετε συνειδητά το μονοπάτι της δικής σας τύχης.

Η ενέργεια αυτή ξεκινά με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό, μια υπενθύμιση ότι, κάθε νέο ξεκίνημα απαιτεί και μία μεταμόρφωση. Κατανοείτε το νόημα της υποχώρησης και βιώνετε την εναρμόνιση του Άρη και του Κρόνου στους Διδύμους.

Ο Άρης και ο Κρόνος φέρνουν έντονη και τυχερή ενέργεια, αλλά εσείς καλείστε να κάνετε κάποια βήματα, να αναλάβετε δράση και όχι απλά να εύχεστε να συμβούν κάποια πράγματα.

Να θυμάστε, όσο ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει ξανά στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου, θα οδηγηθείτε να ασχοληθείτε με νέα θέματα, όχι με ζητήματα από το παρελθόν σας. Ελισσόμενοι στο μονοπάτι της ζωής σας, μπορεί να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι εσείς επιλέγετε την τύχη σας.

Ποια 3 ζώδια θα έχουν την εύνοια της τύχης από13 έως 18 Αυγούστου

  • Ζυγός
  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Ζυγός

Ζυγοί, εσείς ενεργείτε με τη δύναμη του σύμπαντος. Άσχετα αν δεν το ξέρετε ακόμη ή αν αμφιβάλλετε για το που βαδίζετε στη ζωή σας.

Να προσέχετε, η ιστορία σας είναι δική σας και όχι των άλλων.

Επίσης, μπορεί να βιώσετε κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Δεν είναι εγωιστικό να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και κάνοντάς το, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δεχτείτε την τύχη και την αφθονία που επιθυμείτε από το σύμπαν.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου, ο Άρης ενώνεται με τον Δία στους Διδύμους και εσείς νιώθετε έντονη ώθηση προς το καινούργιο.

Αυτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου κεφαλαίου που θα βιώνετε σ’ όλη την περίοδο του Δία στους Διδύμους, όμως μην υποτιμάτε τη σημασία αυτής της στιγμής.

Με την ένωση του Άρη και του Κρόνου, είναι σχεδόν σαν να σας δίνεται η απαραίτητη ώθηση από το σύμπαν ώστε να αρχίσετε να προχωράτε προς την κατεύθυνση των ονείρων σας. Δημιουργήστε χώρο για μία μεγαλύτερη, πιο περιπετειώδη και εκπληκτική ζωή απ’ ό,τι περιμένατε.

Ζητήματα όπως τα ταξίδια, η εξ αποστάσεως εργασία, η πνευματικότητα και η καλλιέργεια του βαθύτερου νοήματος της ζωής,  θα αναδυθούν στην  επιφάνεια.

Να θυμάστε πως προορίζεστε για πολλά περισσότερα απ’ όσα έχετε συμβιβαστεί και αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσετε έμφαση στον εαυτό σας – έτσι θα προσελκύσετε τη ζωή που είναι για εσάς.

Ιχθύες

Ιχθύες, ξεκινά στη ζωή σας ένα απίστευτο ξεκίνημα αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι, όλα όσα θα σας δοθούν, σας αξίζουν. Σίγουρα οι ασκήσεις αυτοπεποίθησης θα βοηθήσουν, αλλά πρέπει και ν’ αλλάξετε την προσέγγιση των ονείρων σας ώστε αυτά να εκπληρώνονται με μεγαλύτερη επιτυχία.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό φωτίζει τον οίκο σας, της τύχης.

Για να εισπράξετε όμως όσα θα έρθουν στη ζωή σας, πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να προσαρμόσετε την προσέγγισή σας, ν’ αναλάβετε ρίσκο, να πιστέψετε αρκετά στον εαυτό σας, ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό, σηματοδοτεί ένα ταξίδι με σκοπό: ακόμη και αν εσείς πιστεύετε ότι κάνετε απλώς τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μπορεί να συναντήσετε στον δρόμο σας κάποιον που φέρνει μία σπουδαία αλλαγή στη ζωή σας.

Περισσότερο και από αυτές τις κοσμικές συναντήσεις, η ενέργεια αυτή, σας εμπνέει να ξεκινήσετε να ζείτε τη ζωή που επιθυμεί η ψυχή σας.

Είτε αλλάξετε καριέρα, είτε τον τρόπο ζωής σας, ή ακόμη και αν μετακομίσετε σε μία άλλη πόλη, αυτό που πρέπει να καταλάβετε, είναι ότι, αυτό που σας προσφέρεται είναι κοσμικά ενορχηστρωμένο ώστε να σας βοηθήσει να ζήσετε πιο εναρμονισμένα με το «συμβόλαιο» της ψυχής σας.

Μπαίνετε σε μία καταπληκτική φάση της ζωής σας, όπου δεν υπάρχει λάθος μονοπάτι, ούτε δεύτερη επιλογή. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αδράξετε την ευκαιρία ώστε να αλλάξετε ουσιαστικά τη ζωή σας.

Τοξότης

Τοξότες, όσο και αν προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας για το αντίθετο, δίνονται και δεύτερες ευκαιρίες.

Έχετε συνηθίσει να λέτε στον εαυτό σας ότι κάτι δεν ήταν για να γίνει, μόνο και μόνο για να μην μετανιώσετε μετά. Έτσι όμως, αποφεύγετε να πάρετε πολύτιμα μαθήματα υπευθυνότητας, που είναι απαραίτητα για την εξέλιξή σας.

Ενώ πράγματι, κάποιες φορές τα πράγματα που δεν είναι γραφτό να γίνουν δεν γίνονται ποτέ, άλλες φορές, δεν γίνονται επειδή δεν είστε έτοιμοι για το επόμενο στάδιο.

Η ομορφιά σ’ αυτό είναι πως, αν τελικά μία σχέση ή μία δουλειά είναι ήδη στο «συμβόλαιο» της ψυχής σας, τότε η ευκαιρία αυτή θα ξαναέρθει και, κάποιες φορές επανειλημμένα, μέχρι τελικά να είστε σε θέση να την αδράξετε.

Να είστε ανοιχτοί σε όσα προκύπτουν από το παρελθόν, ειδικό όταν ο ανάδρομος Ερμής ξαναμπεί στον Λέοντα την Τετάρτη, 14 Αυγούστου που τελικά έρχεται η δεύτερη ευκαιρία που τόσο φοβόσασταν να ελπίζετε.

Ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει προσφορές από το παρελθόν, ευκαιρίες, ακόμη και μοτίβα από τη ζωή, ενώ τώρα μπορείτε να τα προσεγγίσετε με διαφορετική νοοτροπία.

Η νέα ενέργεια θα σας κάνει ν’ αναθεωρήσετε τις επιλογές να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, να καλλιεργήσετε την αυθεντικότητα και τον πιο ουσιαστικό σκοπό της ζωής σας.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα, μπορεί να σας οδηγήσει ν’ αλλάξετε κάποιες συμφωνίες σας, ρόλους εργασίας ή ακόμη και το μονοπάτι της ζωής σας – σημασία έχει να καταφέρετε να εφαρμόσετε όσα είπατε ότι θα μάθετε.

Όταν παρουσιαστεί αυτή η ευκαιρία όμως, μπορεί να σας δυσκολέψει η νοοτροπία που κουβαλάτε από το παρελθόν και σας έλεγε ότι, δεν ήταν γραφτό να γίνει.

Αναλύστε εκείνα για τα οποία έχετε μετανιώσει, αποδεχτείτε την ευθύνη, και προσπαθήστε να καταλάβετε πως θα μπορούσατε να τα είχατε καταφέρει καλύτερα.

Έτσι θα κάνετε την απαραίτητη προεργασία ώστε να γίνετε το άτομο που, όχι μόνο θ’ αξιοποιήσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, αλλά και που θα δημιουργήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement