Διαφήμιση - Advertisement
Τα 2 υπερτυχερά ζώδια για σήμερα - Gkourou.com Τα 2 υπερτυχερά ζώδια για σήμερα

Τα 2 υπερτυχερά ζώδια για σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Γιατί να βαδίζετε στα χνάρια κάποιου άλλου όταν μπορείτε να χαράξετε τη δική σας πορεία; Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, έτοιμη να ενισχύσει τις διαισθητικές σας δυνάμεις και την ικανότητά σας να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα, η Δευτέρα, 12 Αυγούστου, είναι μία μέρα γεμάτη με δυνατότητες, ειδικά για όσους είναι έτοιμοι ν’ αδράξουν τη στιγμή! Δύο τυχερά ζώδια βιώνουν απίστευτη αφθονία σήμερα.

Η Σελήνη στον Σκορπιό, σας κάνει να νιώθετε συντονισμένοι με τα ψιθυρίσματα του Σύμπαντος, σας βοηθά ν’ αποκαλύψετε άγνωστες πτυχές σας, σας δείχνει τον δρόμο προς την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Αν είστε έτοιμοι ν’ αξιοποιήσετε αυτή την έντονη κοσμική ώθηση που κυκλοφορεί σήμερα στον ουρανό, κάντε το! Η Σελήνη στον Σκορπιό δεν λάμπει απλώς: εκπέμπει δύναμη!

Εξερευνήστε τα βάθη της ψυχής σας και απορροφήστε την ένταση της σημερινή ενέργειας και δείτε πώς εναρμονίζεται το σύμπαν με την πραγματοποίηση των πιο σημαντικών σας ονείρων! Σήμερα, σας παρουσιάζεται μια εξαιρετική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε την μετασχηματιστική δύναμη του Σκορπιού για βαθιές αλλαγές στη ζωή σας.

Δύο τυχερά ζώδια βιώνουν απίστευτη αφθονία στις 12 Αυγούστου 2024

  • Παρθένος
  • Σκορπιός

Παρθένος

Παρθένοι, ετοιμαστείτε να βρεθείτε στο ουράνιο επίκεντρο τώρα που ο Ερμής, ο πλανήτης σας, παίρνει κεντρική θέση στο ζώδιό σας.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Παρθένο, έχετε μία διανοητική υπερδύναμη – το μυαλό σας είναι οξυδερκές σαν ξυράφι, η επικοινωνία σας ακριβής, οι αναλυτικές σας δεξιότητες, στο ζενίθ τους.

Η μαγική στιγμή της ημέρας έρχεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Βόρειο Δεσμό.

Η ευθυγράμμισή τους είναι το «κλείσιμο του ματιού» από το σύμπαν να ακολουθήσετε τον μοναδικό σας τρόπο σκέψης.

Τελευταία, μπορεί να νιώθατε ότι, το σύμπαν σας βάζει εμπόδια, αφού μερικοί άνθρωποι αμφισβητούσαν τα καλά μελετημένα σχέδιά σας και εναντιώνονταν στις τάσεις σας.

Νιώθατε ότι διαρκώς σας δοκίμαζαν και παρεκκλίνατε από την τέλεια σχεδιασμένη ζωή του Παρθένου.

Οι αναταραχές αυτές, μπορεί να σας έκαναν να πιστεύετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας δώσει ένα μάθημα αλλά, στην πραγματικότητα, ήταν για να σας ωθήσουν να τελειοποιήσετε και να υπερασπιστείτε την άποψή σας.

Η κοσμική ώθηση, είναι για εσάς το σινιάλο που σας λέει ότι τώρα, είναι η τέλεια στιγμή να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές, καινοτόμες ιδέες σας.

Η λάμψη σας διαχέεται παντού όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε και να πρωτοπορήσετε, παρά όταν είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε έτοιμες προσεγγίσεις.

Τώρα, είναι η ώρα να σταθείτε στα πόδια σας και να θυμάστε τις πεποιθήσεις και τις καινοτόμες ιδέες σας, παρά τα εμπόδια. Αξιοποιήστε την ουράνια ενέργεια για να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση και να μετατρέψετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες, να δείξετε την ανθεκτικότητα και τη δημιουργικότητά σας.

Τ’ αστέρια ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να σταθείτε στο ύψος σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, ανεξάρτητα από τις αντιστάσεις και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν.

Σκορπιός

Σκορπιοί, στις 12 Αυγούστου, ετοιμαστείτε να νιώσετε μία κοσμική ώθηση!

Με τη Σελήνη να συμπλέει με το ζώδιό σας, θα νιώσετε τη συναισθηματική σας ένταση να πολλαπλασιάζεται απίστευτα! Το ένστικτό σας είναι αιχμηρό σαν ξυράφι και, τα συναισθήματά σας είναι βαθιά.

Η παρουσία σας θα είναι μαγνητική. Σήμερα όμως, δεν έχει τόση σημασία να «βυθιστείτε» στα συναισθήματά σας. Το σύμπαν ευθυγραμμίζεται με μερικές αστρικές κινήσεις που σας οδηγούν σε καινοτομίες.

Σήμερα το πρωί, η Σελήνη σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο και στέκεται για λίγο στους Ιχθύες – το δημιουργικό, διαισθητικό, μεταβλητό σας ζωδιακό δίδυμο.

Η εναρμόνιση αυτή, είναι το «πράσινο φως» που σας δίνει το σύμπαν για να δώσετε στις επιθυμίες και τα όνειρά σας, σάρκα και οστά. Αν δουλεύατε ή προσπαθούσατε σκληρά για κάτι, τώρα θα δείτε τις προσπάθειές σας ν’ αποδίδουν!

Η ικανότητά σας να τηρείτε τις μικρές, καθημερινές υποσχέσεις που δίνετε στον εαυτό σας, ενισχύουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τώρα το σύμπαν σας ωθεί ακόμη πιο ψηλά για να επιτύχετε στην επόμενη προσπάθεια.

Αν έχετε κάποιον σύμβουλο ή μέντορα, απορροφάτε όλη του την ενέργεια και υποστήριξη, και βλέπετε τ’ αποτελέσματα.

Σκορπιοί, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σκύψετε το κεφάλι και να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στο επόμενο σχέδιό σας!

Έχοντας τη στήριξη του σύμπαντος, η προσπάθειά σας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να καρποφορήσει – όπως έγινε και με την προηγούμενη επιτυχία σας. Αφιερώστε όλη σας την ένταση στο επόμενο βήμα και δείτε τις προσπάθειές σας, να παίρνουν σάρκα και οστά.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement