Διαφήμιση - Advertisement
Λεωφόρος Ποσειδώνος: Καρέ καρέ η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου – Η 27χρονη «καρφώθηκε» σε κολώνα – ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Λεωφόρος Ποσειδώνος: Καρέ καρέ η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου – Η 27χρονη «καρφώθηκε» σε κολώνα – ΒΙΝΤΕΟ

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Καρέ καρέ η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου – Η 27χρονη «καρφώθηκε» σε κολώνα – ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (21/08), το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μία 27χρονη να χάσει τη ζωή της, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το πρωί Τετάρτης η 27χρονη κατέβαινε την Λεωφόρο Αμφιθέας, ήταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Παραλιακή, και ήθελε να στρίψει για Γλυφάδα. Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η κοπέλα επιχείρησε να προλάβει το φανάρι, όμως τα πράγματα εξελίσσονται σε τραγωδία.

Το ασημί αυτοκίνητο κατερχόμενο την Αμφιθέας ανέπτυξε ταχύτητα όμως αντί να κινηθεί στην συνέχεια αριστερά προς Γλυφάδα, συνέχισε σε μία τρελή πορεία σχεδόν ευθεία, καβάλησε το πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ και κατέληξε σε μία σιδερένια πράσινη κολώνα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, ούτε στην άσφαλτο αλλά ούτε στο χώμα δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος. Παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ και τη μεταφορά της από την παραλιακή στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement