Διαφήμιση - Advertisement
Χαλκιδική: Τι είπε ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ που έφυγε μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου - Gkourou.com Χαλκιδική: Τι είπε ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ που έφυγε μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου

Χαλκιδική: Τι είπε ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ που έφυγε μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Θρήνος στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική αλλά και οργή για τον τραγικό και άδικο θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ της περιοχή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/08/2024).

Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν μέρος του παιχνιδιού στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική έσπασε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο 21χρονος χειριστής έφυγε μετά το τραγικό συμβάν για να παραδοθεί σήμερα (20/08/2024) στις Αρχές.

Τόσο ο 21χρονος χειριστής όσο και ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στη Χαλκιδική, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, καθώς ο εισαγγελέας  ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και με την ολοκλήρωση της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση των δυο κατηγορούμενων.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του 21χρονου για θανατηφόρα έκθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 21χρονος χειριστής είπε πως έπαθε σοκ, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το γεγονός πως έφυγε από το χώρο που έγινε το τραγικό δυστύχημα χωρίς καν να σταματήσει το παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο αδερφός του 19χρονου στο newsit.gr ο χειριστής άλλαξε θέσεις στα δυο αδέρφια προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, ενώ τους είπε πως θα το πάει δυνατά.

Και όπως τόνισε ο αδερφός του 19χρονου, ο χειριστής πήγε πολύ γρήγορα το παιχνίδι, ενώ αφού ξεκόλλησε η θέση και πετάχτηκε ο αδερφός του στον αέρα, εκείνος εξαφανίστηκαν και άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα.


Διαφήμιση - Advertisement