Διαφήμιση - Advertisement
Αδιανόητο τροχαίο: Ταμπούρο φρένου εκσφενδονίστηκε από ΙΧ και σκότωσε 20χρονη κοπέλα - Gkourou.com Αδιανόητο τροχαίο: Ταμπούρο φρένου εκσφενδονίστηκε από ΙΧ και σκότωσε 20χρονη κοπέλα

Αδιανόητο τροχαίο: Ταμπούρο φρένου εκσφενδονίστηκε από ΙΧ και σκότωσε 20χρονη κοπέλα


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

 Μια 20χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ένα φρικτό τροχαίο στη Τζόρτζια, όταν ένα ταμπούρο φρένου πετάχτηκε από άλλο όχημα και έπεσε στο παρμπρίζ της.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα WTVC και Local 3 News, καθώς και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα αδέρφια της και μια σελίδα GoFundMe, η φοιτήτρια Autumn McClure καθόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου του φίλου της καθώς το ζευγάρι πήγαινε να αφήσει τον μικρότερο αδερφό της στον παιδικό σταθμό. Η αδερφή της McClure, Simone Matherly, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Facebook ότι ένα ταμπούρο φρένου πέρασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους και τη «σκότωσε σχεδόν αμέσως» σε «ένα τρελό τροχαίο ατύχημα».
Πώς συνέβη το απίστευτο τροχαίο

Σύμφωνα με το Local 3 News, ο αρχηγός της αστυνομίας του Ringgold επιβεβαίωσε ότι το ατύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης, 14 Αυγούστου. Το ταμπούρο του φρένου πετάχθηκε από το πίσω μέρος κάποιου φορτηγού και τη χτύπησε στο στήθος και το λαιμό, σύμφωνα με σελίδα στο GoFundMe που δημιουργήθηκε από τον αδερφό της McClure, για να ενισχυθεί μεταξύ άλλων η οικογένεια για τα έξοδα της κηδείας. 

«Η Autumn πέθανε πριν φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», αναφέρει η σελίδα στο GoFundMe. Πολλοί από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς της μίλησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την άτυχη 20χρονη. Ο φίλος της έγραψε στο Instagram ότι η Autumn ήταν «το πιο φωτεινό και θεαματικό κομμάτι της ζωής μου». «Είχεε τόσο εκπληκτικό αντίκτυπο στη ζωή μου βοηθώντας με να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Ήσουν το πιο εκπληκτικό άτομο που θα γνωρίσω ποτέ».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement