Διαφήμιση - Advertisement
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η «λεπτομέρεια» στην αναμέτρηση Σερβία – Νότιο Σουδάν, που μπορεί να μας στερήσει την πρόκριση - Gkourou.com Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η «λεπτομέρεια» στην αναμέτρηση Σερβία – Νότιο Σουδάν, που μπορεί να μας στερήσει την πρόκριση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η «λεπτομέρεια» στην αναμέτρηση Σερβία – Νότιο Σουδάν, που μπορεί να μας στερήσει την πρόκριση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το θέμα ήταν να μη χρειαστεί η Εθνική μπάσκετ να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων για να μάθει αν θα προκριθεί στους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά. Από τη στιγμή που αυτό το… καταραμένο +6 κόντρα στην Αυστραλία, μας έριξε στην ανάγκη των Σέρβων, είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε με την αγωνία και την πίστη ότι ο Γιόκιτς και η παρέα του θα παίξουν για το γόητρό τους στο τελευταίο παιχνίδι τους στον όμιλο.

Και αυτό γιατί υπάρχει μία λεπτομέρεια στην αναμέτρησή τους με το Νότιο Σουδάν, στην οποία δεν έχει δοθεί ίσως, μεγάλη προσοχή. Ποια είναι αυτή; Η Εθνική Σερβίας προκρίνεται ακόμα και με ήττα. Για την ακρίβεια, προκρίνεται ακόμα και με ήττα μέχρι 23 πόντους διαφορά!

Επιπλέον, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι Αφρικάνοι δεν μοιάζουν και τόσο ακίνδυνοι.  Αν δεν είχαν μια εξαιρετική ομάδα, ούτε το Πουέρτο Ρίκο θα είχαν νικήσει με άνεση (+11), ούτε θα είχαν απειλήσει με ήττα ό,τι πιο κοντινό έχει εμφανιστεί σε παρκέ στην dream team του 1992. Ήταν στις 21 Ιουλίου, στην «O2 Arena» του Λονδίνου όταν ο Λεμπρόν Τζέιμς, με καλάθι στα 8’’ πριν το τέλος, γλίτωσε από το ρεζιλίκι τις ΗΠΑ, αποτρέποντας μία έκπληξη που θα έπαιρνε θέση στο πάνθεον του παγκόσμιου αθλητισμού.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement