Διαφήμιση - Advertisement
Πευκοχώρι Χαλκδικής: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου για το λούνα παρκ: «Θα τους φάμε ...» - Gkourou.com Πευκοχώρι Χαλκδικής: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου για το λούνα παρκ: «Θα τους φάμε ...»

Πευκοχώρι Χαλκδικής: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου για το λούνα παρκ: «Θα τους φάμε ...»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συνεχείς οι εξελίξεις γύρω από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδική, όπου 19χρονος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας και των αδελφών του ενώ διασκέδαζε σε παιχνίδι λούνα παρκ, καθώς εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά.

Ο υπεύθυνος του πάρκου συνελήφθη, ενώ ο χειριστής του μηχανήματος ο οποίος εξαφανίστηκε για πολλές ώρες μετά το συμβάν, παραδόθηκε. Συγγενείς και φίλοι του άτυχου Γιάννη είναι απαρηγόρητοι. Ζητούν δικαίωση και αύριο ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν για πάντα τον 19χρονο.

 «Σάπια τα μέταλλα, ξεκόλλησαν μαζί με τα καθίσματα»

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού μιλώντας στο STAR, ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. «Σάπια τα μέταλλα, ξεκόλλησαν μαζί με τα καθίσματα. Να αναζητήσετε ευθύνες στη δήμαρχο που λειτουργεί χωρίς καμία άδεια (σ.σ. το λούνα παρκ). Αν δεν τη βρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι, θα παραδώσω αύριο στην κηδεία το παιδάκι μου στον Θεούλη μας και θα τους φάμε ζωντανούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Διαφήμιση - Advertisement