Διαφήμιση - Advertisement
Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου Γιάννη λίγο πριν σκοτωθεί στο μοιραίο λούνα παρκ - Gkourou.com Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου Γιάννη λίγο πριν σκοτωθεί στο μοιραίο λούνα παρκ

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου Γιάννη λίγο πριν σκοτωθεί στο μοιραίο λούνα παρκ


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας με τις τελευταίες ανέμελες στιγμές του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής πριν βρει φρικτό θάνατο στο μοιραίο παιχνίδι, «Crazy Dance».

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA, 20 λεπτά πριν από το δυστύχημα ο ήχος από το μηχάνημα που τρίζει ακούγεται, αλλά κανείς τότε δεν φαντάζεται τι πρόκειται να συμβεί.

Ο 19χρονος βρισκόταν στο λούνα παρκ, μαζί με άλλα άτομα κάθε ηλικίας. Περίπου στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου η μητέρα με τα τρία παιδιά ξεκίνησαν τη βόλτα τους από μια καφετέρια και κατέληξαν στο μοιραίο λούνα παρκ.

Ένα τέταρτο μετά τα δύο από τα τρία αδέλφια ανέβηκαν στο παιχνίδι όπου έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής του Γιάννη, όταν εκσφενδονίστηκε από το κάθισμα.

Όπως καταγγέλλει ιδιοκτήτης άλλου λούνα παρκ, είχε αρνηθεί να παραλάβει το εν λόγω παιχνίδι όταν του το έδειξαν.

«Δεν θα έβαζα ποτέ ανθρώπους να καθίσουν πάνω σε αυτό το μάτσο από παλιοσίδερα» τόνισε χαρακτηριστικά.


Διαφήμιση - Advertisement